Skip to main content

Όταν όλα είναι ξαφνικά σωστά - πλεονεκτήματα για εσάς ως γυναίκα

Θέλετε να απολαμβάνετε την ολόπλευρη προστασία των προφυλακτικών, αλλά να αισθάνεστε τον σύντροφό σας πλήρως και ολοκληρωτικά; Με το MISTER SIZE μπορείτε να έχετε και τα δύο! Η Alenya και η Lotta σας μιλούν για τις εμπειρίες τους και τα πλεονεκτήματα που αποκόμισαν.

Μαρτυρίες από γυναίκες

Alenya - 25 ετών, από Offenburg

"Το κεφάλι μου είναι στα σύννεφα κατά τη διάρκεια του σεξ, όχι της αντισύλληψης".

"Είμαι μόνη εδώ και μερικά χρόνια από πάθος! Μου αρέσει να δοκιμάζω νέα πράγματα - επίσης όταν πρόκειται για άνδρες. Έτσι, όταν πρόκειται για την αγάπη και το σεξ, είμαι μάλλον ασταθής, αλλά όταν πρόκειται για αντισύλληψη, παίζω πάντα με ασφάλεια. Διακυβεύονται πάρα πολλά για να έχω τη νοοτροπία "όλα θα πάνε καλά". Γι' αυτό δεν θέλω να εξαρτώμαι από τον άλλον για το σεξ. Εγώ παίρνω τις αποφάσεις: για το σώμα μου και την αντισύλληψή μου.

Όταν ανακάλυψα τη σειρά Mister Size, ενθουσιάστηκα αμέσως. Αυτό είναι το επίπεδο της τέλειας προετοιμασίας που αναζητώ. Τώρα μπορώ να είμαι απόλυτα σίγουρη ότι έχω το σωστό μέγεθος για κάθε περιπέτειά μου. Τα πάντα ταιριάζουν σωστά και τίποτα δεν γλιστράει. Ταυτόχρονα, το εξαιρετικά λεπτό υλικό του είναι επίσης εξαιρετικά καλό για εκείνον, πράγμα που φυσικά με κάνει ευτυχισμένη. Πάνω απ' όλα, όμως, μου δίνει το ασφαλές συναίσθημα που χρειάζομαι για να αφεθώ πραγματικά".

Lotta - 31 ετών, από Osnabrück

"Για μένα, όλα πρέπει να είναι σωστά κατά τη διάρκεια του σεξ - και για τις δύο πλευρές".

"Είμαι ένα πολύ φυσικό και ευαίσθητο άτομο, γι' αυτό και η σεξουαλικότητα δεν ήταν ποτέ ένα θέμα που θα μπορούσα να πάρω ελαφρά τη καρδία.

Κατά τη διάρκεια του σεξ, θέλω να αφοσιώνομαι πλήρως στον σύντροφό μου και να λιώνω πραγματικά μέσα του. Για να πετύχει αυτό, όλα πρέπει να είναι πραγματικά σωστά για μένα και οι δύο πλευρές πρέπει να είναι πλήρως αφοσιωμένες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα προφυλακτικά είναι μια σημαντική λεπτομέρεια για μένα... μπορούν επίσης να καταστρέψουν μια νύχτα. Αν κάτι δεν ταιριάζει σωστά ή αν ο άντρας αισθάνεται μόνο ένα κλάσμα από αυτό που θα μπορούσε να αισθανθεί, όλη η αλληλεπίδραση χάνεται. Το βρίσκω ιδιαίτερα κακό όταν η τοποθέτηση του προφυλακτικού γίνεται παιχνίδι δεξιοτεχνίας και μπορεί να σκιστεί ακόμη και κατά το ξετύλιγμα. Ο απόλυτος δολοφόνος της ευχαρίστησης!

Για το λόγο αυτό, τα προφυλακτικά δεν είναι μόνο για τους άνδρες. Αν κάτι δεν πάει καλά, το νιώθω το ίδιο".

Αυτοδιάθεση χωρίς μειονεκτήματα - τα πλεονεκτήματα του MISTER SIZE για εσάς ως γυναίκα.

Ως γυναίκα, το να πάρετε την αντισύλληψη στα χέρια σας δεν είναι καθόλου εύκολο, παρά τις πολλές διαθέσιμες επιλογές. Οι ορμονικές μέθοδοι, όπως το χάπι, έχουν συχνά σημαντικά μειονεκτήματα, οπότε πρέπει να πληρώσετε ένα υψηλό τίμημα για τη σεξουαλική σας αυτοδιάθεση. Τα προφυλακτικά είναι πολύ πιο απλά - αν δεν υπήρχε το επιχείρημα πολλών ανδρών ότι τα προφυλακτικά περιορίζουν την αίσθηση. Ευτυχώς, με το MISTER SIZE αυτή η ανησυχία ανήκει στο παρελθόν. Και είστε απόλυτα προετοιμασμένοι για κάθε κατάσταση.

Επικεντρωθείτε στα ουσιώδη - είτε σε μια σχέση ...

Το σεξ πρέπει πάντα να έχει την ευκαιρία να γίνει μια από τις μεγαλύτερες στιγμές. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το MISTER SIZE δημιουργεί τις συνθήκες που σας επιτρέπουν να αφεθείτε κατά τη διάρκεια του σεξ - χωρίς να ανησυχείτε ή να σκέφτεστε τις παρενέργειες. Αν πάντα αισθανόσασταν ότι τα προφυλακτικά αφαιρούν από την ένταση του έρωτα, τώρα θα έχετε μια καταπληκτική εμπειρία. Γιατί όταν το προφυλακτικό εφαρμόζει τέλεια, τυλίγεται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και δεν γίνεται σχεδόν καθόλου αντιληπτό και από τους δυο σας. Μπορείτε να βυθιστείτε εντελώς ο ένας στον άλλον και να απολαύσετε υπέροχες στιγμές συντροφικότητας.

... ή κατά τη διάρκεια ενός one-night stand

Ακόμα και και ειδικά αν είστε ελεύθεροι, τα προφυλακτικά είναι το αντισυλληπτικό της επιλογής - επειδή όταν κάνετε σεξ με κάποιον που δεν γνωρίζετε (ακόμα), η ασφάλεια έρχεται πάντα πρώτη. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να δεχτείτε οποιουσδήποτε περιορισμούς. Αν έχετε πάντα μαζί σας ένα από τα δοκιμαστικά πακέτα μας και το Condom Sizer, θα βρείτε το σωστό μέγεθος σε χρόνο μηδέν και θα μπορείτε να απολαύσετε ένα one-night stand σε όλη του την ένταση. Απλά δοκιμάστε το.