Skip to main content

Εύρεση μεγέθους

Μεγέθη προφυλακτικών στο Mister Size - τόσο ατομικά όσο εσείς

Τα παπούτσια, το πουκάμισο και το σακάκι ταιριάζουν πάντα τέλεια, φυσικά, αλλά έχετε σκεφτεί ποτέ το σωστό μέγεθος προφυλακτικού; Το MISTER SIZE βάζει τώρα τέλος στο one-size-fits-all και στο XXL. Αντίθετα, έχετε ένα προφυλακτικό που ταιριάζει σαν γάντι. Σίγουρα θα νιώσετε τη διαφορά - γιατί από τώρα και στο εξής θα νιώθετε ξανά καθαρό σεξ.

Η εφαρμογή MISTER SIZE: Για πρωτοπόρους και λάτρεις της τεχνολογίας

Σας αρέσουν οι τεχνικές καινοτομίες και θα θέλατε να μάθετε το προσωπικό σας μέγεθος προφυλακτικού αυτή τη στιγμή; Τότε χρησιμοποιήστε την εφαρμογή μέτρησης MISTER SIZE και μετρήστε απευθείας με το κινητό σας τηλέφωνο ή το tablet σας.

Μετρήστε τώρα

Για κλασικούς χαρακτήρες: MISTER SIZE μετροταινία

Φυσικά, μπορείτε επίσης να μετρήσετε τον εαυτό σας με τον κλασικό τρόπο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εκτυπώσετε την ταινία μέτρησης MISTER SIZE και να ξεκινήσετε αμέσως.

Κατεβάστε την ταινία μέτρησης

Το σωστό μέγεθος προφυλακτικού - Γιατί αξίζει να μετράτε!

Γιατί είναι τόσο σημαντικό το ατομικό μέγεθος του προφυλακτικού; Αξίζει πραγματικά τον κόπο; Εδώ μπορείτε να μάθετε τη διαφορά μεταξύ του τυπικού και του ακριβώς σωστού.

Το σωστό μέγεθος προφυλακτικού

Διάγραμμα μεγέθους προφυλακτικού

Το μήκος του πέους δεν παίζει ρόλο στην επιλογή του σωστού μεγέθους προφυλακτικού, παρά μόνο το πλάτος, επειδή τα προφυλακτικά μπορούν πάντα να ξετυλίγονται σε μήκος ανάλογα με τις ανάγκες. Εάν το μέγεθος του προφυλακτικού ταιριάζει, η προστασία από ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες είναι εξασφαλισμένη ακόμη και αν το προφυλακτικό είναι λίγο πιο κοντό, αλλά το τέλειο μέγεθος σημαίνει ότι δεν γλιστράει και δεν συστέλλεται.

Το μέγεθος του προφυλακτικού δίνεται πάντα ως ονομαστικό πλάτος σε χιλιοστά, π.χ. 47mm, 60mm ή 69mm. Αυτό το ονομαστικό πλάτος προκύπτει από το πλάτος του προφυλακτικού σε επίπεδη θέση. Ωστόσο, αυτή η μέτρηση έχει ελάχιστη σχέση με την πραγματικότητα, επειδή το πέος σας είναι στρογγυλό και όχι επίπεδο. Για να σας δώσουμε μια σύσταση για το σωστό μέγεθος προφυλακτικού, δημιουργήσαμε έναν πίνακα μετατροπής.

Απλώς μετρήστε το πέος σας σε στύση στο πιο παχύ σημείο, π.χ. με ένα σπάγκο ή μια μετροταινία. Στη συνέχεια, μπορείτε να διαβάσετε το κατάλληλο μέγεθος από τον ακόλουθο πίνακα μεγεθών για τα προφυλακτικά μας:

Μέγεθος προφυλακτικού

Για την περιφέρεια του πέους

Για τη διάμετρο του πέους

Μέγεθος 47

9,5 - 10 cm

3,02 - 3,18 cm

Mέγεθος 49

10 - 10,5 cm

3,18 - 3,34 cm

Mέγεθος 53

10,5 - 12 cm

3,34 - 3,82 cm

Mέγεθος 57

12 - 13,5 cm

3,82 - 4,3 cm

Mέγεθος 60

13,5 - 14,5 cm

4,3 - 4,62 cm

Μέγεθος 64

14,5 - 15,5 cm

4,62 - 4,93 cm

Μέγεθος 69

Πάνω από 15,5 cm

Περισσότερα από 4,93 cm

Απλά δοκιμάστε το ...

Γιατί να ξοδεύετε χρόνο για μετρήσεις όταν μπορείτε απλά να το δοκιμάσετε; Αν θέλετε να δοκιμάσετε το MISTER SIZE αμέσως και έχετε ήδη μια γενική ιδέα για το μέγεθος του προφυλακτικού σας, μπορείτε να παραγγείλετε αμέσως ένα από τα πρακτικά δοκιμαστικά μας σετ. Τα σετ αποτελούνται από τρία πακέτα σε τρία διαφορετικά, αλλά παρακείμενα μεγέθη. Εσείς αποφασίζετε ποιο προφυλακτικό σας ταιριάζει καλύτερα! Μια μικρή συμβουλή: Αν συναντήσετε το MISTER SIZE στο κατάστημα, η σκούρα μπλε μπάρα στη μέση θα σας βοηθήσει να μαντέψετε το σωστό μέγεθος...

Δοκιμάστε τώρα

Δείξτε μεγαλείο - είναι εύκολο με το σωστό προφυλακτικό

Γιατί υπάρχουν διαφορετικά μεγέθη προφυλακτικών;

Κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός - αυτό ισχύει τόσο για τον χαρακτήρα του όσο και για το σώμα του. Γι' αυτό συνήθως δοκιμάζουμε ρούχα πριν τα αγοράσουμε. Άλλωστε, θέλουμε όλα να ταιριάζουν τέλεια και να αισθανόμαστε όμορφα παντού. Μόνο με τα προφυλακτικά φαίνεται μερικές φορές ότι όλα τα πέη είναι ίδια. Αλλά θα έχετε παρατηρήσει ότι αυτό δεν είναι απολύτως αληθές. Έτσι, εμείς στο MISTER SIZE είπαμε στους εαυτούς μας ότι θέλαμε να αποδώσουμε πλήρη δικαιοσύνη στην ποικιλομορφία των ανδρών - με επτά διαφορετικά μεγέθη προφυλακτικών, ένα από τα οποία σας ταιριάζει απόλυτα. Η διαφορά στην αίσθηση είναι αμέσως αισθητή. Και είναι και πιο ασφαλές, φυσικά, επειδή τώρα όλα ταιριάζουν τέλεια.

Τι μεγέθη υπάρχουν;

Τα περισσότερα προφυλακτικά διατίθενται μόνο σε τυποποιημένα μεγέθη. Το ονομαστικό πλάτος είναι συνήθως μεταξύ 52 mm και 54 mm. Υπάρχουν επίσης προφυλακτικά XXL, των οποίων το ονομαστικό πλάτος είναι συνήθως 55 mm έως 57 mm. Βλέπετε λοιπόν: το εύρος δεν είναι πραγματικά πολύ μεγάλο. Και αν δεν ταιριάζετε σε αυτό το μοτίβο, θα έχετε πάντα προβλήματα με τα περισσότερα προφυλακτικά. Είτε είναι πολύ χαλαρά είτε πιέζουν και πιέζουν άβολα. Έτσι, δεν είναι περίεργο που πολλοί άνδρες προτιμούν να μην χρησιμοποιούν προφυλακτικά - κάτι που δεν είναι καλή ιδέα, φυσικά.

Για να αποφύγετε αυτά τα προβλήματα, το MISTER SIZE σας προσφέρει μια επιλογή από επτά διαφορετικά μεγέθη - με ονομαστικό πλάτος από 47 mm έως 69 mm. Αυτό καθιστά εύκολη την επιτέλους χρήση προφυλακτικού όπου δεν εμφανίζονται πλέον όλες οι ενοχλητικές παρενέργειες. Έτσι μπορείτε να συγκεντρωθείτε πλήρως στο πιο όμορφο πράγμα στον κόσμο.

Πού αναγράφεται το μέγεθος του προφυλακτικού στη συσκευασία;

Στο Mister Size, το προσωπικό σας μέγεθος προφυλακτικού είναι ευδιάκριτο ως έγχρωμος αριθμός από το 47 έως το 69 στο μπροστινό μέρος της συσκευασίας. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε πάντα να βλέπετε με την πρώτη ματιά αν αγοράζετε το σωστό μέγεθος για εσάς. Εκτός από αυτό, υπάρχει επίσης ένα σύντομο υποχρεωτικό κείμενο στο πίσω μέρος κάθε συσκευασίας προφυλακτικού που υποδεικνύει το μέγεθος του προφυλακτικού ως τυπικό πλάτος ή ονομαστικό πλάτος. Για παράδειγμα, το μέγεθος 60 του προφυλακτικού αντιστοιχεί σε τυπικό πλάτος 60 mm, και το ίδιο ισχύει και για τα άλλα μεγέθη.

Βρείτε το δικό σας μέγεθος προφυλακτικού

Αν δεν γνωρίζετε ακόμα το μέγεθος του προφυλακτικού σας, υπάρχουν τρεις εύκολοι τρόποι για να το μάθετε:

PDF Μέγεθος προφυλακτικού Μετροταινία μέτρησης

MISTER SIZE ταινία μέτρησης

Απλά εκτυπώστε, μετρήστε και διαβάστε

Προφυλακτικό Sizer

Condom Sizer

Μπορείτε να προμηθευτείτε το πρακτικό Condom Sizer από επιλεγμένα καταστήματα λιανικής πώλησης ή μια στο τόσο στο πλαίσιο μιας ειδικής προσφοράς.

Mister Size 3 πακέτα

Συσκευασία

Χρησιμοποιώντας τη σκούρα γραμμή στη συσκευασία, αν μπορείτε να υπολογίσετε κατά προσέγγιση το μέγεθός σας

Ξεκινήστε αμέσως και σύντομα θα είστε σε θέση να απολαμβάνετε υπέροχο σεξ με προφυλακτικά.

Μάθετε ακόμη περισσότερα για τα προφυλακτικά

7 verschiedene Kondomgrößen von Mister Size an Wäscheleine
Σεξουαλικές γνώσεις

Προσδιορίστε το σωστό μέγεθος προφυλακτικού σε 4 απλά βήματα

Η χρήση του σωστού μεγέθους προφυλακτικού είναι σημαντική για καλή προστασία. Εδώ μπορείτε να μάθετε πώς να προσδιορίσετε το σωστό μέγεθος σε 4 εύκολα βήματα.

Kondom Anwendung
Οι συμβουλές μας

Χρήση προφυλακτικού

Τι πρέπει να έχω κατά νου όταν χρησιμοποιώ προφυλακτικά; Ακολουθούν οι πιο σημαντικές συμβουλές πριν χρησιμοποιήσετε προφυλακτικά.

Mister Size Kondome in verschiedenen Größen
Σεξουαλικές γνώσεις

Προφυλακτικά και μεγέθη προφυλακτικών: Όλες οι ερωτήσεις σας απαντήθηκαν

Όλα όσα θα μπορούσατε να ρωτήσετε για τα προφυλακτικά και τα μεγέθη προφυλακτικών απαντώνται σε αυτή τη δημοσίευση. Κάντε κλικ τώρα για να διαβάσετε περισσότερα.