Skip to main content

Το περιοδικό MISTER SIZE

Περισσότερα για την ερωτική σας ζωή - το blog του προφυλακτικού MISTER SIZE

Πολύτιμες συμβουλές, συναρπαστικές γνώσεις και αισθησιακές ιδέες για ρομαντικές ώρες - στο blog MISTER SIZE θα βρίσκετε τακτικά νέες ιδέες για την ερωτική σας ζωή. Περιηγηθείτε στα άρθρα μας με την ησυχία σας. Και μη διστάσετε να μας γράψετε ποια θέματα είναι ιδιαίτερα σημαντικά για εσάς ή πού έχετε ακόμη απορίες. Τότε σύντομα θα τους τακτοποιήσουμε.

ΣχέσειςΦύλο Οι συμβουλές μαςΝέα

Schutzschild mit Kondom drauf, smbolisch für den Schutz den Kondome vor Krankheiten und Schwangerschaften bieten
Σεξουαλικές γνώσεις

Πόσο ασφαλή είναι πραγματικά τα προφυλακτικά

Ανακαλύψτε πόσο αξιόπιστα σας προστατεύουν τα προφυλακτικά από εγκυμοσύνη & ασθένειες, με συμβουλές για τη σωστή χρήση. Ρίχνουμε φως στην ασφάλεια, τη χρήση και σας προστατεύουμε από τα μεγαλύτερα λάθη. Γίνετε έξυπνοι, μείνετε προστατευμένοι!

Warensendungen aus China und Fernost
Οι συμβουλές μας

Οι κρυφοί κίνδυνοι των φθηνών προϊόντων από την Άπω Ανατολή

Ανακαλύψτε τους κρυμμένους κινδύνους των φθηνών προϊόντων και πώς μπορείτε να εξασφαλίσετε ποιότητα και ασφάλεια με προφυλακτικά και άλλα προϊόντα από την Άπω Ανατολή.

Luxemburg Flagge als Nummer 1 auf einem Siegertreppchen zum Thema Verhütung
Νέα

Το Λουξεμβούργο οδηγεί την Ευρώπη στην αντισύλληψη

Ανακαλύψτε πώς το Λουξεμβούργο κατέχει την πρώτη θέση στην ευρωπαϊκή κατάταξη της αντισύλληψης με 94,2% και πώς η Ανατολική και η Δυτική Ευρώπη διαφέρουν.

Drei Mülleimer zum Entsorgen von Kondomen
Οι συμβουλές μας

Απορρίψτε σωστά τα προφυλακτικά

Μάθετε πώς να απορρίπτετε τα προφυλακτικά με περιβαλλοντικά συνειδητό τρόπο και να συμβάλλετε σε ένα βιώσιμο μέλλον. Ένας οδηγός υπεύθυνης συμπεριφοράς

Kondome in einer Schachtel in Herzform zum Valentinstag
Σεξουαλικές γνώσεις

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου & Ημέρα προφυλακτικού

Ανακαλύψτε το πραγματικό νόημα της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου και πώς η ημέρα του προφυλακτικού ενώνει την υγεία και την αγάπη. Μια ματιά στην παράδοση, το εμπόριο και τη διαφώτιση.

Der etwas andere Messschieber, der Condom Sizer
Οι συμβουλές μας

Η δαγκάνα με τη διαφορά - το Condom Sizer μας

Τα παχύμετρα είναι εργαλεία ακριβείας και προσφέρουν μεγαλύτερη ακρίβεια από πολλά άλλα όργανα μέτρησης, ενώ είναι εύκολα στη χρήση. Το Condom Sizer χρησιμοποιεί την ίδια αρχή για τον προσδιορισμό του μεγέθους του προφυλακτικού.

Spermizid und Kondome
Οι συμβουλές μας

Σπερματοκτόνα και προφυλακτικά

Μάθετε για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των σπερματοκτόνων στην προστασία από ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες και γιατί τα καλά προσαρμοσμένα προφυλακτικά είναι ασφαλέστερα για την αντισύλληψη.

Mann mit roter Schleife am Hemd zum Welt-AIDS-Tag
Σεξουαλικές γνώσεις

Παγκόσμια Ημέρα AIDS: Ο αόρατος κίνδυνος των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων

Για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του AIDS την 1η Δεκεμβρίου, θα θέλαμε συνεπώς να αυξήσουμε την ευαισθητοποίηση σχετικά με την πρόληψη των σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων, όπως ο HIV.

Ruinien des Palastes von Knossos auf Kreta
Σεξουαλικές γνώσεις

Πόσο καιρό υπάρχουν προφυλακτικά; - Η ιστορία της αντισύλληψης

Οι ιστορικές καταβολές του προφυλακτικού είναι τόσο απλές όσο και έξυπνες - και τα προφυλακτικά έχουν υποστεί συναρπαστικές αλλαγές με την πάροδο του χρόνου.

Kondom, Antibabypille und andere Verhütungsmittel
Νέα

Το προφυλακτικό αντικαθιστά το αντισυλληπτικό χάπι ως το νούμερο ένα αντισυλληπτικό στη Γερμανία

Τα τρέχοντα δεδομένα της μελέτης δείχνουν γιατί το προφυλακτικό έχει αντικαταστήσει το χάπι ως το κορυφαίο αντισυλληπτικό στη Γερμανία. Μάθετε περισσότερα για την αυξανόμενη κριτική που ασκείται στις ορμονικές μεθόδους και άλλους λόγους υπέρ του…

Unterschiedliche Kondome von Mister Size mit unterschiedlichen nominalen Breiten
Σεξουαλικές γνώσεις

Ονομαστικό πλάτος των προφυλακτικών - τι είναι αυτό;

Για τα προφυλακτικά πρέπει πάντα να προσδιορίζεται το τυπικό πλάτος. Μάθετε τι ακριβώς σημαίνει το ονομαστικό πλάτος και πώς να υπολογίσετε το σωστό μέγεθος προφυλακτικού για εσάς.

Verschiedene Verhütungsmittel: Was ist der Pearl-Index und wie wird er berechnet?
Σεξουαλικές γνώσεις

Τι είναι ο δείκτης Pearl Index - και γιατί τα προφυλακτικά είναι καλά!

Ασφάλεια των προφυλακτικών: Τι είναι ο δείκτης Pearl, πώς υπολογίζεται και τι πρέπει να γνωρίζετε; Μια συμπαγής επισκόπηση των πιο σημαντικών στοιχείων.

Dose mit Creme in einer Hand und etwas Creme in der anderen Hand
Οι συμβουλές μας

Εναλλακτικές λύσεις για το λιπαντικό - Ποιο είναι το καλύτερο υποκατάστατο;

Μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερη ζημιά σε ένα προφυλακτικό από 18 λίτρα αέρα που διοχετεύονται σε αυτό. Μάθετε γιατί και ποια δημοφιλή εναλλακτικά λιπαντικά πρέπει να μείνουν στην κουζίνα.

Einzelne Mister Size Kondome in einer Schale
Σεξουαλικές γνώσεις

Χρήση ληγμένων προφυλακτικών: 23 εκπληκτικές συμβουλές από την καθημερινή ζωή

Έχετε παλιά, ληγμένα προφυλακτικά στο σπίτι; Μην τα πετάξετε! Σε αυτή τη δημοσίευση, θα βρείτε 23 δημιουργικά και εκπληκτικά life hacks για το πώς να τα χρησιμοποιήσετε και να τα επαναχρησιμοποιήσετε.

Erektionsstörungen, Potenzprobleme oder erektile Dysfunktionen können sehr belastend für Männer sein, das sind Gründe und Ursachen dafür
Οι συμβουλές μας

Προβλήματα με τη στύση: λόγοι και αιτίες για τη στυτική δυσλειτουργία

Η στυτική δυσλειτουργία μπορεί να είναι πολύ αγχωτική για πολλούς άνδρες. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τις αιτίες της στυτικής δυσλειτουργίας, τον τρόπο διάγνωσης και αντιμετώπισής της και άλλες χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές σε αυτό το…

Eine Banane, die mit einem Maßband umwickelt ist, um das Messen eines kleinen Penisses anzudeuten
Σεξουαλικές γνώσεις

Γιατί στις γυναίκες και τις πορνοστάρ αρέσουν τα μικρά πέη

Στη σημερινή κοινωνία, τα μεγάλα πέη λατρεύονται και τα μικρά πέη γελοιοποιούνται. Αλλά γιατί σε πολλές γυναίκες, ακόμα και σε πορνοστάρ, αρέσουν τα μικρά πέη, μπορείτε να μάθετε σε αυτό το άρθρο!

Kondom für Kids, Kinder und Jugendliche, mit 2 Fingern und aufgemaltem Gesicht
Οι συμβουλές μας

Προφυλακτικά για παιδιά - προφυλακτικά που μεγαλώνουν μαζί με τα παιδιά

Τα περισσότερα παιδιά και οι έφηβοι κάνουν σεξ για πρώτη φορά σε μια εποχή που το σώμα τους δεν έχει ακόμη διαμορφωθεί πλήρως. Παρ' όλα αυτά, πρέπει να προστατεύονται καλά, κάτι που σπάνια είναι εφικτό με τα συνήθη μεγέθη προφυλακτικών. Γι' αυτό…

Liebendes Paar küsst sich im Bett
Οι συμβουλές μας

Ανοιξιάτικο ξύπνημα: 5 συμβουλές για αξέχαστους οργασμούς

Σε ποιον δεν αρέσουν οι έντονοι οργασμοί; Μερικές φορές η σεξουαλική μας ζωή μπαίνει σε μια ρουτίνα όπου η σεξουαλική απόλαυση πέφτει - εδώ είναι πέντε συμβουλές για να βιώσετε καλύτερους οργασμούς αυτή την άνοιξη.

Frauen hinter einem Schild zum internationalen Frauentag 2023
Προφυλακτικά στη σχέση

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: Φοράει ο σύντροφός σας το σωστό μέγεθος προφυλακτικού;

Με την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας να είναι προ των πυλών, απαντάμε σε τέσσερις από τις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με το πώς μπορείτε να προστατεύσετε την υγεία σας ως γυναίκα, βάζοντας τον σύντροφό σας να φοράει το σωστό μέγεθος προφυλακτικού.

Ein Liebespaar hält zwei rote Herzen in der Hand zum Valentinstag
Οι συμβουλές μας

Πώς να κάνετε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μια μέρα που θα θυμάστε

Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι προ των πυλών και γνωρίζουμε ότι ο σχεδιασμός της τέλειας βραδιάς μπορεί συχνά να είναι τρομακτικός. Ακολουθούν λοιπόν μερικές συμβουλές για να κάνετε τη βραδιά σας αξέχαστη.

Luis von Spondoms (links) eröffnet zusammen mit Max vom AStA der Leuphana Universität Lüneburg (rechts) den kostenlosen Kondomspender
Νέα

Δωρεάν προφυλακτικά για φοιτητές στη Γερμανία

Δωρεάν προφυλακτικά για όλους; Σε ορισμένες χώρες αυτό είναι πραγματικότητα εδώ και καιρό, στη Γερμανία το Mister Size προσφέρει τώρα επίσης δωρεάν προφυλακτικά για τους φοιτητές σε ορισμένα πανεπιστήμια.

Slow Sex: Eine Frau küsst zärtlich die Brust eines Mannes
Προφυλακτικά στη σχέση

Αργό σεξ: Τι είναι, πώς λειτουργεί και ποια είναι τα οφέλη;

Το αργό σεξ είναι όλη η μόδα και ακούμε γι' αυτό όλη την ώρα. Αλλά τι είναι το αργό σεξ; Πώς λειτουργεί και ποια είναι τα πλεονεκτήματα; Μάθετε εδώ & τι άλλο κρύβεται πίσω από το παραπλανητικό όνομα.

Küssendes Paar unter der Bettdecke
Οι συμβουλές μας

5 πρωτοχρονιάτικες αποφάσεις για ένα λάγνο 2023

Ο Ιανουάριος σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου έτους, και όπως όλα τα νέα ξεκινήματα, αυτό μας οδηγεί στο να θέτουμε με ενθουσιασμό κάθε είδους στόχους και αποφάσεις. Ακολουθούν 5 θετικές για το σεξ αποφάσεις της Πρωτοχρονιάς για μια ικανοποιητική…

Das erste Mal Sex, das musst du darüber wissen und so musst du dich vorbereiten
Σεξουαλικές γνώσεις

Κάνοντας σεξ για πρώτη φορά: Συμβουλές & πληροφορίες για να το κάνετε όμορφο

Το να κάνεις σεξ για πρώτη φορά μπορεί να είναι αρκετά περίεργο. Αυτό το άρθρο σας λέει όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να κάνετε την πρώτη σας φορά όσο το δυνατόν καλύτερη.

Baktierien als Symbol für sexuell übertragbare Geschlechtskrankheiten
Προφυλακτικά στη σχέση

Πώς μπορείτε να προστατευτείτε από τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα (ΣΜΝ)

Τα προφυλακτικά στο σωστό μέγεθος αποτελούν την καλύτερη προστασία από τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα (ΣΜΝ ή ΣΜΝ), όπως τα χλαμύδια ή ο ιός HPV και ο ιός HIV.

Ein Mann ohne Erektionsstörungen oder Potenzprobleme liegt im Bett neben einer Frau, beide kuscheln miteinander.
Οι συμβουλές μας

Αυξήστε την ισχύ ως άνθρωπος, πώς να βελτιώσετε την ισχύ σας

Η στυτική δυσλειτουργία και τα προβλήματα ισχύος είναι ενοχλητικά και μπορούν να αντιμετωπιστούν, επειδή η αιτία είναι συχνά ένας ανθυγιεινός τρόπος ζωής.

Was passiert wenn man die falsche Größe hat aus Sicht des Weihnachtsmannes
Οι συμβουλές μας

Τι συμβαίνει όταν έχεις λάθος μέγεθος: 12 ιστορίες από τον Άγιο Βασίλη

Τι συμβαίνει όταν παίρνετε λάθος μέγεθος; Με 12 αστείες ιστορίες από τον Άγιο Βασίλη, μάθετε γιατί το να φοράτε λάθος μέγεθος μπορεί να οδηγήσει σε χάος και δυσφορία και γιατί ένα προφυλακτικό Mister Size είναι πραγματικά το καλύτερο δώρο που…

Ein blauer Hintergrund auf dem verschiedene hormonelle und hormonfreie Verhütungsmittel für Frauen liegen
Σεξουαλικές γνώσεις

Αντισύλληψη χωρίς ορμόνες για τις γυναίκες, οι 10 καλύτερες μέθοδοι

Πολλές γυναίκες θέλουν να χρησιμοποιούν αντισύλληψη χωρίς ορμόνες και να βρουν εναλλακτικές λύσεις για το χάπι. Σε αυτό το άρθρο σας παρουσιάζουμε τα 10 καλύτερα αντισυλληπτικά χωρίς ορμόνες για τις γυναίκες.

Nachttisch neben dem Bett zur Aufbewahrung von Kondomen
Οι συμβουλές μας

Αποθηκεύστε σωστά τα προφυλακτικά

Η σωστή αποθήκευση των προφυλακτικών επηρεάζει άμεσα τη διάρκεια ζωής και την ασφάλεια των προφυλακτικών σας, γι' αυτό θα πρέπει να γνωρίζετε τους σημαντικότερους κανόνες αποθήκευσης. Μάθετε εδώ τι πρέπει να έχετε κατά νου κατά τη φύλαξη των…

Hände die ein Kondom als Verhütungsmittel, ein Skalpell für eine Vasektomie und eine Spritze für Vasalgel halten
Σεξουαλικές γνώσεις

Μέθοδοι αντισύλληψης για άνδρες: Αυτές οι νέες & παλιές είναι διαθέσιμες

Η αντισύλληψη είναι σημαντική, αλλά ποιες αντισυλληπτικές μέθοδοι υπάρχουν για τους άνδρες; Ποιες νέες μέθοδοι αντισύλληψης μπορεί να είναι σύντομα διαθέσιμες; Και ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους; Μάθετε σε αυτό το άρθρο!

Symbolbild: Selbstbefriedigung bei Frauen
Σεξουαλικές γνώσεις

Αυνανισμός, πώς να περιποιηθείτε σωστά το σώμα σας

Ο οδηγός για τις γυναίκες που θέλουν να απολαμβάνουν τη ζωή τους στο έπακρο χωρίς να εξαρτώνται από έναν άνδρα.

Ruinien des Palastes von Knossos auf Kreta
Σεξουαλικές γνώσεις

Πόσο καιρό υπάρχουν προφυλακτικά; - Η ιστορία της αντισύλληψης

Οι ιστορικές καταβολές του προφυλακτικού είναι τόσο απλές όσο και έξυπνες - και τα προφυλακτικά έχουν υποστεί συναρπαστικές αλλαγές με την πάροδο του χρόνου.

Mann und Frau beim Sommer-Flirt
Προφυλακτικά στη σχέση

Οι 12 καλύτερες συμβουλές φλερτ για το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι είναι η καλύτερη εποχή για φλερτ. Οι μέρες είναι περισσότερες, οι νύχτες μικρότερες και οι άνθρωποι είναι γενικά πιο χαλαροί και ενθουσιασμένοι. Με αυτές τις συμβουλές, είναι εγγυημένο ότι θα πετύχετε και θα διασκεδάσετε.

Mindesthaltbarkeitsdatum bei Kondomen von Mister Size
Οι συμβουλές μας

Διάρκεια ζωής των προφυλακτικών - όλες οι σημαντικές πληροφορίες

Ποια είναι η διάρκεια ζωής των προφυλακτικών; Τι σημαίνει η ελάχιστη ημερομηνία διατηρησιμότητας; Μάθετε όλες τις σημαντικές πληροφορίες τώρα.

Paar im Sommer am Strand
Οι συμβουλές μας

Καλοκαιρινές συμβουλές για σεξ: 7 τρόποι για να κάνετε συγκλονιστικό σεξ αυτό το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι είναι επιτέλους εδώ και μαζί του έρχεται η ηλιοφάνεια, η καλοκαιρινή ζέστη και το καυτό καλοκαιρινό σεξ. Ακολουθούν 7 συμβουλές για το καλοκαιρινό σεξ που θα σας βοηθήσουν να κάνετε συγκλονιστικό σεξ παρά την άνοδο της θερμοκρασίας.

Internationale Flaggen
Σεξουαλικές γνώσεις

Αντισύλληψη σε άλλες χώρες - προφυλακτικό, χάπι κ.λπ. παγκοσμίως

Πώς λειτουργεί η αντισύλληψη σε άλλες χώρες; Τα προφυλακτικά και το χάπι είναι επίσης δημοφιλείς μέθοδοι αντισύλληψης παγκοσμίως;

Thermometer zeigt die aktuelle Temperatur an
Σεξουαλικές γνώσεις

Υπάρχουν θερμοκρασίες που είναι επικίνδυνες για τα προφυλακτικά;

Πώς ανέχονται τα προφυλακτικά τη ζέστη και το κρύο; Τι συμβαίνει εάν τα προφυλακτικά έχουν αποθηκευτεί πολύ ζεστά το καλοκαίρι ή πολύ κρύα το χειμώνα; Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες εδώ.

Kondom Anwendung
Οι συμβουλές μας

Χρήση προφυλακτικού

Τι πρέπει να έχω κατά νου όταν χρησιμοποιώ προφυλακτικά; Ακολουθούν οι πιο σημαντικές συμβουλές πριν χρησιμοποιήσετε προφυλακτικά.

Mein Kondom ist Mister Size - Haufen mit Kondomen
Νέα

Το προφυλακτικό μου είναι Mister Size

Οι χρήστες προφυλακτικών που έχουν ήδη δοκιμάσει πολλά προφυλακτικά μας γράφουν ξανά και ξανά ότι βρήκαν το δικό τους προφυλακτικό στο MISTER SIZE. Έτσι ξεκινήσαμε την καμπάνια "Το προφυλακτικό μου είναι MISTER SIZE".

Jan und Eva Krause Geschäftsführer der Vinergy GmbH mit Mister Size Kondomen
Νέα

Όταν πρόκειται για ασφαλές σεξ, δεν μπορείτε να κάνετε χωρίς προφυλακτικά

Οι διευθύνοντες σύμβουλοί μας Eva και Jan Vinzenz Krause δίνουν συνέντευξη στο περιοδικό eLine για τις δυνατότητες των προφυλακτικών στο ερωτικό λιανικό εμπόριο.

Mann mit vielen Piercings im Ohr
Σεξουαλικές γνώσεις

Προσωπικό τρύπημα και ασφαλές σεξ με προφυλακτικά - είναι αυτό δυνατόν;

Μάθετε τι πρέπει να γνωρίζετε για να μπορείτε να χρησιμοποιείτε τα οικεία κοσμήματα με ασφάλεια και να προστατεύεστε πάντα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Sommerurlaub mit Koffer
Οι συμβουλές μας

Το προφυλακτικό στις 12 πιο δημοφιλείς άλλες γλώσσες

Οι καλοκαιρινές διακοπές μπορούν να έρθουν, με τη λίστα μας είστε απόλυτα προετοιμασμένοι για κάθε καυτό φλερτ ακόμα και στις διακοπές.

Paar beim intimen Liebesspiel
Σεξουαλικές γνώσεις

Πόσο σεξ είναι πραγματικά φυσιολογικό;

Από το καθημερινό σεξ μέχρι το σεξ μόνο μία φορά το μήνα - έχουμε την απάντηση!

Geplatztes Kondom über Kaktus stecken geblieben
Οι συμβουλές μας

Kondom steckt fest, ist abgerutscht oder geplatzt? Das ist zu tun!

Το προφυλακτικό γλίστρησε, έσκασε ή κόλλησε στον κόλπο; Εδώ μπορείτε να μάθετε τι πρέπει να κάνετε και πώς να το αποτρέψετε στο μέλλον.

Französische Flaggen
Νέα

Προφυλακτικά Mister Size στη Γαλλία

Αφού καταφέραμε να κερδίσουμε κάποιους αντιπροσώπους για τα προφυλακτικά μας στη Γαλλία, η γαλλική μας ιστοσελίδα είναι τώρα επίσης online.

Italienische Apotheke
Νέα

Προφυλακτικά Mister Size στα ιταλικά φαρμακεία

Τώρα μπορείτε να προμηθευτείτε τα προφυλακτικά Mister Size στα πρώτα φαρμακεία της Ιταλίας και έχουμε κερδίσει τον πρώτο Ιταλό χονδρέμπορο φαρμακείων.

Mister Size Kondome in verschiedenen Größen
Σεξουαλικές γνώσεις

Προφυλακτικά και μεγέθη προφυλακτικών: Όλες οι ερωτήσεις σας απαντήθηκαν

Όλα όσα θα μπορούσατε να ρωτήσετε για τα προφυλακτικά και τα μεγέθη προφυλακτικών απαντώνται σε αυτή τη δημοσίευση. Κάντε κλικ τώρα για να διαβάσετε περισσότερα.

Italienische Flagge
Νέα

Ιταλική ιστοσελίδα Mister Size online

Και στην Ιταλία μπορείτε να αγοράσετε τα προφυλακτικά Mister Size σε όλο και περισσότερα καταστήματα, γι' αυτό και προσθέτουμε τώρα έναν ιταλικό ιστότοπο στη γκάμα μας.

Wir feiern Mister Size bei Müller
Νέα

Μεγέθη προφυλακτικών στο φαρμακείο - Το Mister Size είναι τώρα διαθέσιμο στη Müller στη Γερμανία

Τα προφυλακτικά Mister Size είναι τώρα επίσης διαθέσιμα σε πολλά γερμανικά καταστήματα καθώς και στο ηλεκτρονικό κατάστημα Müller.

7 verschiedene Kondomgrößen von Mister Size an Wäscheleine
Σεξουαλικές γνώσεις

Προσδιορίστε το σωστό μέγεθος προφυλακτικού σε 4 απλά βήματα

Η χρήση του σωστού μεγέθους προφυλακτικού είναι σημαντική για καλή προστασία. Εδώ μπορείτε να μάθετε πώς να προσδιορίσετε το σωστό μέγεθος σε 4 εύκολα βήματα.

Spanische Flagge
Νέα

Τα προφυλακτικά μας είναι τώρα διαθέσιμα και στην Ισπανία

Ψάχνετε για προφυλακτικά στην Ισπανία. Ανακαλύψτε τα πρώτα μας καταστήματα με τη σειρά Mister Size στη νέα μας ισπανική ιστοσελίδα.

Paar im Bett
Προφυλακτικά στη σχέση

Προφυλακτικά στη σχέση - δολοφόνος του πόθου ή απαραίτητο εργαλείο;

Τα προφυλακτικά θεωρούνται δολοφόνοι της λαγνείας - ειδικά σε μια δεσμευμένη σχέση. Αλλά είναι όντως έτσι τα πράγματα; Και πότε τα προφυλακτικά κάνουν το σεξ καλύτερο;

Britische Flaggen
Νέα

Έναρξη πωλήσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο και νέα αγγλική ιστοσελίδα

Η νέα μας αγγλική ιστοσελίδα σηματοδοτεί επίσης την έναρξη των πωλήσεων προφυλακτικών Mister Size στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Deutsche Apotheke Symbolbild
Νέα

Προφυλακτικά Mister Size στα φαρμακεία της Γερμανίας

Τα προφυλακτικά μας είναι πλέον διαθέσιμα και στα γερμανικά φαρμακεία. Έτσι, το σωστό μέγεθος προφυλακτικού για εσάς είναι επίσης διαθέσιμο στην περιοχή σας.

Kusschelndes Paar - Sextipps gegen Lockdown Langeweile
Οι συμβουλές μας

Σεξ εναντίον Κορόνα - 7 συμβουλές κατά της πλήξης με κλείδωμα

Το κλείδωμα της Κορόνα είναι ωραίο και καλό, αλλά μήπως θα έπρεπε να είναι λίγο καυτό; Με αυτές τις 7 συμβουλές για το σεξ μπορείτε να ενισχύσετε την ερωτική σας ζωή.

Symbolbild Irland St. Patricks Day
Νέα

Προφυλακτικά Mister Size τώρα και στην Ιρλανδία

Τα προφυλακτικά στο σωστό μέγεθος είναι πλέον διαθέσιμα και στην Ιρλανδία. Ανακαλύψτε το νέο μας κατάστημα λιανικής πώλησης στο νησί της Ιρλανδίας.

Klopapier horten während Corona
Νέα

Προφυλακτικά αντί για χαρτί υγείας

Οι Γερμανοί μαζεύουν μόνο χαρτί τουαλέτας και ζυμαρικά στην πανδημία της Κορόνας; Δεν είναι αλήθεια, τα προφυλακτικά σημείωσαν επίσης αύξηση των πωλήσεων κατά σχεδόν 40 τοις εκατό.

Paar im Bett mit großartigem Sex
Σεξουαλικές γνώσεις

10 καλοί λόγοι για καλό σεξ (το καλύτερο εδώ και τώρα)

Το σεξ είναι υπέροχο! Ακόμη και χωρίς λόγο. Αλλά αν θέλετε λίγο επιπλέον κίνητρο, δείτε τους 10 λόγους για καλό σεξ αυτή τη στιγμή.

Verliebtes Paar im Winter
Σεξουαλικές γνώσεις

Κάντε περισσότερα από αυτό - με σεξουαλικές φαντασιώσεις στον προσωπικό σας κινηματογράφο

Θέλετε περισσότερη ορμή στο κρεβάτι ή θα θέλατε να αφήσετε τις φαντασιώσεις σας να οργιάσουν μόνες σας; Στη συνέχεια, ενεργοποιήστε τον πνευματικό σας κινηματογράφο!

Gurken als Symbol für verschiedenen Penisformen
Οι συμβουλές μας

Ένα σαν κανένα - τι σημαίνουν τα διαφορετικά σχήματα πέους

Κάθε πέος είναι διαφορετικό. Αλλά τι σχήματα υπάρχουν; Και τι λένε για έναν άνθρωπο; Μάθετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε εδώ.

Frau alleine im Bett
Σεξουαλικές γνώσεις

Οι άνθρωποι κάνουν λιγότερο σεξ σήμερα;

Μελέτες έχουν δείξει ότι οι νέοι σήμερα κάνουν λιγότερο σεξ από ό,τι στο παρελθόν. Ποιος είναι ο λόγος γι' αυτό; Και τι μπορώ να κάνω εγώ ο ίδιος για να το αλλάξω αυτό;

Kondom richtig überziehen - lustiges Bild
Οι συμβουλές μας

Τοποθέτηση προφυλακτικού σωστά: Πώς να το κάνετε σωστά την πρώτη φορά χωρίς λάθη!

Εδώ θα βρείτε έναν σύντομο οδηγό βήμα προς βήμα για το πώς να φορέσετε ένα προφυλακτικό. Θα μπορέσετε να το φορέσετε γρήγορα και χωρίς προβλήματα!

Verliebtes Paar mit Wunderkerzen zu Neujahr
Οι συμβουλές μας

Οι 12 καλύτερες ερωτικές αποφάσεις της Πρωτοχρονιάς

Με αυτές τις 12 ιδέες, μπορείτε να ξεκινήσετε τη σεξουαλική σας ζωή τους επόμενους 12 μήνες. Απλά επιλέξτε μια ιδέα ανά μήνα!

Kuschelndes Paar im Bett
Προφυλακτικά στη σχέση

Φιλία+, μπερδέματα, ανοιχτή σχέση & πολυγαμία - τι συμβαίνει με τα σύγχρονα μοντέλα σχέσεων;

Γενιά ανίκανη για σχέσεις; Γιατί αλλιώς φιλία+, ανοιχτές σχέσεις και πολυγαμία; Ή μήπως έχει νόημα; Εδώ θα βρείτε πληροφορίες και συμβουλές.

Bananen als Symbol für unterschiedliche Penisgrößen
Οι συμβουλές μας

Δεν έχει σημασία πόσο μεγάλο ή μικρό - αγαπώ το πέος μου

Η θετική στάση απέναντι στο σώμα είναι σπουδαίο πράγμα και για τους άνδρες. Σταματήστε να συγκρίνετε και αγαπήστε το πέος σας. Έχετε κάθε λόγο να το κάνετε. Μάθετε γιατί εδώ.

Gleitgel wird über eine Banane laufen gelassen, die von einer Hand gehalten wird
Οι συμβουλές μας

Προφυλακτικά και λιπαντικά - Πώς να βρείτε το καλύτερο για εσάς

Μάθετε ποιο λιπαντικό ταιριάζει καλύτερα με τα προφυλακτικά, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του κάθε λιπαντικού και πώς να χρησιμοποιείτε το λιπαντικό με τα προφυλακτικά!

Attraktive Frau liegt am Strand
Σεξουαλικές γνώσεις

Το καλό σεξ δεν χρειάζεται να είναι τέλειο

Τι σημαίνει καλό σεξ και πώς μπορείτε να το απολαύσετε πλήρως; Είναι εύκολο με τις πέντε ιδέες μας για μια καλύτερη ερωτική ζωή.

Verliebtes Paar
Προφυλακτικά στη σχέση

Το χάπι - πραγματικά ο σωστός τρόπος για να επιτευχθεί η ισότητα στο σεξ;

Το χάπι κάποτε υποσχόταν αυτοδιάθεση - δυστυχώς με σημαντικές παρενέργειες. Πώς μπορείτε να χρησιμοποιείτε την αντισύλληψη με ίσα δικαιώματα και να απολαμβάνετε υπέροχο σεξ.

Influencer bei der Arbeit
Νέα

Επηρεαστής ζητείται

Όλοι γνωρίζουμε το νούμερο των παπουτσιών μας. Γιατί όχι το μέγεθος του προφυλακτικού μας ή του συντρόφου μας; Γίνετε τώρα ο Επηρεαστής μας και κάντε το Mister Size ακόμα πιο γνωστό.

Mister Size - Αυτό το προφυλακτικό σας ταιριάζει!

Με όραμα την "Αριστεία στα προφυλακτικά", η δημιουργική ομάδα της Vinergy εργάζεται συνεχώς για να κάνει τα προφυλακτικά ακόμα καλύτερα - ακόμα πιο αισθησιακά. Ο ισχυρισμός μας: το σεξ με προφυλακτικό πρέπει να είναι τόσο καλό όσο και χωρίς! Δεσμευόμαστε γι' αυτό κάθε μέρα. Μετά από σχεδόν 20 χρόνια πάθους και εμπειρίας με προφυλακτικά στο σωστό μέγεθος, λανσάραμε το Mister Size. Το MISTER SIZE είναι το προφυλακτικό που μοιάζει με προφυλακτικό, που προστατεύει σαν προφυλακτικό - αλλά που δεν αισθάνεται καθόλου σαν ένα συμβατικό προφυλακτικό όταν χρησιμοποιείται. Γιατί; Επειδή οι άνδρες και οι γυναίκες δεν αισθάνονται σχεδόν τίποτα. Αλλά δεν είναι μόνο το αμελητέο πάχος που ενισχύει αισθητά την ευχαρίστηση: το MISTER SIZE διατίθεται σε επτά διαφορετικά μεγέθη - άλλωστε, το καλύτερο κομμάτι κάθε άνδρα είναι πολύ ξεχωριστό.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τον Mister Size; ... τότε ρίξτε μια ματιά σε αυτή τη σελίδα.

Μπορείτε να μάθετε πώς να προσδιορίσετε το μέγεθος του προφυλακτικού σας εδώ.

Όχι, σχεδόν κανένα αντισυλληπτικό δεν είναι 100% ασφαλές. Η ασφάλεια των αντισυλληπτικών μεθόδων υπολογίζεται σύμφωνα με τον δείκτη Pearl. Τα προφυλακτικά έχουν δείκτη Pearl 2-12, που σημαίνει ότι από τις 100 γυναίκες που χρησιμοποιούν προφυλακτικά για ένα χρόνο, οι 2 έως 12 θα μείνουν έγκυες. Σε σύγκριση με άλλα αντισυλληπτικά, το προφυλακτικό έχει μάλλον κακή βαθμολογία. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτό οφείλεται σε σφάλματα της εφαρμογής. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τη σωστή χρήση εδώ. Ωστόσο, όσον αφορά την προστασία από σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα όπως ο HIV, η σύφιλη, η γονόρροια, η ηπατίτιδα Β και η ηπατίτιδα C, το προφυλακτικό προσφέρει υψηλό επίπεδο προστασίας.

Τα προφυλακτικά κατασκευάζονται συνήθως από υλικά που μοιάζουν με καουτσούκ, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων αποτελείται από λατέξ. Χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια του σεξ για την προστασία από ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες και σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και τοποθετούνται πάνω από το πέος σε στύση πριν από τη σεξουαλική επαφή. Εκτός από τη στείρωση, το προφυλακτικό είναι το μοναδικό μέσο αντισύλληψης για τους άνδρες.

Τα προφυλακτικά αυτά καθαυτά δεν έχουν παρενέργειες. Ωστόσο, αν έχετε αλλεργία στο λάτεξ, μπορεί να προκαλέσουν αλλεργική αντίδραση. Περίπου το 2 % των ανθρώπων πάσχουν από αλλεργία στο λατέξ. Ως εκ τούτου, υπάρχουν επίσης προφυλακτικά χωρίς λάτεξ.

Στις Συχνές Ερωτήσεις