Skip to main content

Σχετικά με εμάς

MISTER SIZE - Ο σύντροφός σας για καλύτερο σεξ

Το σεξ μπορεί και μπορεί να είναι τέλειο. Γι' αυτό το λόγο το MISTER SIZE δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε στιγμές μαζί σε όλη τους την ένταση. Εδώ μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τις βασικές μας αρχές και γιατί πιστεύουμε απόλυτα σε αυτό που πρεσβεύει η MISTER SIZE.

Πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας με προφυλακτικά

Η οικογενειακή μας επιχείρηση ξεκίνησε τον κλάδο των προφυλακτικών το 2001 και από την αρχή όλα περιστρέφονταν γύρω από το σωστό μέγεθος προφυλακτικού. Στην αρχή, υπήρχε μόνο ένας μηχανισμός εύρεσης προφυλακτικών για το σωστό μέγεθος και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα Vinico, αλλά σύντομα αναπτύξαμε και εμείς οι ίδιοι προφυλακτικά και το Mister Size δημιουργήθηκε με την πάροδο των ετών από όλες τις εμπειρίες μας και τα σχόλια των πελατών μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στην πλήρη ιστορία του Mister Size.

Σήμερα, ως πελάτης, εξακολουθείτε να έχετε άμεση επαφή μαζί μας, οπότε αν έχετε ερωτήσεις, προτάσεις ή κριτική, ανυπομονούμε να σας ακούσουμε, ώστε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για τη βελτίωση του τέλεια προσαρμοσμένου προφυλακτικού. Θα θέλατε να ρίξετε μια ματιά στα παρασκήνια; Τότε γνωρίστε τώρα την ομάδα του Mister Size.

Das Mitarbeiter Team von MISTER SIZE
Σχετικά με εμάς

Η ομάδα Mister Size

Στη μικρή μας οικογενειακή επιχείρηση, όλοι οι εργαζόμενοι είναι πλήρως αφοσιωμένοι και ενθουσιώδεις στο να σας παρέχουν το σωστό προφυλακτικό. Μάθετε περισσότερα για τους ανθρώπους πίσω από το Mister Size σε μια ματιά στα παρασκήνια.

Mister Size Kondom in Siegelfolie
Σχετικά με εμάς

Ποιότητα προφυλακτικού

Για να είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε στους πελάτες μας τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια, τα πρώτης κατηγορίας υλικά και οι αυστηροί έλεγχοι αποτελούν μέρος του βασικού μας προγράμματος.

Kondom FAQ
Σχετικά με εμάς

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με το θέμα των προφυλακτικών και τα μεγέθη των προφυλακτικών

Πάρτε απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σας σχετικά με τα προφυλακτικά, το μέγεθος του προφυλακτικού σας και το MISTER SIZE ως το κατάλληλο προφυλακτικό.

Έχετε ερωτήσεις για εμάς;

Είτε είστε ιδιώτης πελάτης είτε έμπορος: Έχετε ερωτήσεις ή ενδιαφέρεστε για το προϊόν μας; Τότε επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα, θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε! Είστε έμπορος; Τότε ρίξτε μια ματιά στην περιοχή των αντιπροσώπων μας.

Vinergy GmbH
Bahnhofstr. 19
78224 Singen, Γερμανία

+49 (0) 7731 / 832 700-33

Η προστασία των δεδομένων είναι πολύ σημαντική για εμάς

Χωρίς ημίμετρα - Οι τέσσερις βασικές αρχές του MISTER SIZE

Εμείς ως ομάδα υποστηρίζουμε πλήρως το MISTER SIZE, επειδή έχουμε βαρεθεί τις μεθόδους αντισύλληψης που είναι απλώς εντάξει. Εδώ δεν μπορούν να γίνουν συμβιβασμοί - όλα πρέπει να είναι σωστά. Γιατί μόνο τότε μπορείτε να ζήσετε την ευτυχία των πιο προσωπικών στιγμών και να απολαύσετε τον χρόνο σας μαζί σε όλη του την ένταση. Για να γίνουν όλα αυτά δυνατά, κάθε βήμα στο MISTER SIZE βασίζεται στις τέσσερις στοιχειώδεις αρχές μας.

Το εξαιρετικά λεπτό υλικό εξασφαλίζει έντονη αίσθηση.

Κατά τη διάρκεια του σεξ, το συναίσθημα είναι το Α και το Ω - άλλωστε, θέλετε να απολαύσετε μερικές όμορφες στιγμές μαζί και να αφεθείτε ολοκληρωτικά ο ένας στον άλλον. Φυσικά, το προφυλακτικό ως φίλος, σύντροφος και σύντροφος του κρεβατιού δεν πρέπει να μπαίνει στη μέση. Γι' αυτό βελτιστοποιήσαμε τα προφυλακτικά μας MISTER SIZE έτσι ώστε να τα αισθάνεστε ελάχιστα. Με το σωστό μέγεθος, ιδανική εφαρμογή και πάχος τοιχώματος 0,05 mm, υπάρχει μόνο ένα λεπτό στρώμα ανάμεσα σας κατά τη διάρκεια του σεξ. Έτσι μπορείτε να απολαύσετε την πλήρη αίσθηση.

Με τα 7 μεγέθη μας, ο καθένας μπορεί να βρει το προφυλακτικό που του ταιριάζει πραγματικά.

Δεν υπάρχουν μονοσήμαντες λύσεις όταν πρόκειται για το σεξ. Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και αυτό είναι απολύτως υπέροχο. Γι' αυτό το λόγο δεν τίθεται θέμα τυποποίησης για εμάς - για εμάς, εσείς είστε το προσωπικό σημείο αναφοράς. Η ερωτική σας ζωή είναι μοναδική. Έτσι, μπορείτε επίσης να αποκτήσετε τον ιδανικό σύντροφο: το προφυλακτικό που σας ταιριάζει πραγματικά. Μπορεί να μην είναι (ακόμα) κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας, αλλά είμαστε πολύ κοντά. Θα το νιώσετε αμέσως.

Τα προϊόντα και τα υλικά μας είναι δοκιμασμένα και πιστοποιημένα.

Όταν πρόκειται για αντισύλληψη και προστασία, σπάνια υπάρχει δεύτερη ευκαιρία. Γι' αυτό τα πάντα πρέπει να ταιριάζουν ανά πάσα στιγμή. Τα λάθη είναι ταμπού. Για να σας προσφέρουμε πλήρη αξιοπιστία, τα προφυλακτικά μας είναι πιστοποιημένα και υποβάλλονται σε προσεκτικές δοκιμές. Η ποιότητα πρώτης κατηγορίας αποτελεί για εμάς την απόλυτη ελάχιστη απαίτηση - άλλωστε, δεν είναι μόνο το μέγεθος που πρέπει να ταιριάζει, αλλά και όλα τα υπόλοιπα.

Η τέλεια εφαρμογή και τα πρώτης τάξεως υλικά εξασφαλίζουν υψηλό επίπεδο ασφάλειας.

Ο φόβος και η ανησυχία κατά τη διάρκεια του σεξ είναι αχρείαστοι δολοφόνοι της απόλαυσης και επομένως ένα απόλυτο no-go για εμάς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το MISTER SIZE όχι μόνο σας κάνει να αισθάνεστε καλά, αλλά και εξασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Χάρη στο προσωπικό μέγεθος και τη βέλτιστη εφαρμογή, όλα κάθονται ακριβώς όπως πρέπει. Δεν υπάρχουν μειονεκτήματα - μόνο αξιόπιστη προστασία για τις πιο όμορφες ώρες μαζί.

Σε τι πιστεύουμε!

Στο MISTER SIZE, θέλουμε να προσφέρουμε σε όλους - ανεξάρτητα από το σχήμα τους - το καλύτερο σεξ της ζωής τους. Γι' αυτό αναπτύξαμε ένα προϊόν που είναι τόσο μοναδικό όσο και ο χρήστης του.

Καταπληκτικό σεξ για όλους!

Υπέροχο σεξ για όλους - Το πιστεύω μας

Το σεξ χαλαρώνει, το σεξ προσφέρει ευχαρίστηση, το σεξ σας κάνει ευτυχισμένους - το σεξ κάνει (σχεδόν) τα πάντα καλύτερα. Γι' αυτό πιστεύουμε επίσης ότι όλοι αξίζουν υπέροχο σεξ. Όχι μόνο μια φορά, αλλά ξανά και ξανά. Δεν πρέπει να υπάρχουν περιττά εμπόδια σε αυτό, αλλά χρειαζόμαστε απλές μεθόδους αντισύλληψης χωρίς ανησυχίες ή παρενέργειες. Γι' αυτό πιστεύουμε στο MISTER SIZE. Επειδή καθιστά ακριβώς αυτό δυνατό.

Mister Size - Αυτό το προφυλακτικό σας ταιριάζει!

Με όραμα την "Αριστεία στα προφυλακτικά", η δημιουργική ομάδα της Vinergy εργάζεται συνεχώς για να κάνει τα προφυλακτικά ακόμα καλύτερα - ακόμα πιο αισθησιακά. Ο ισχυρισμός μας: το σεξ με προφυλακτικό πρέπει να είναι τόσο καλό όσο και χωρίς! Δεσμευόμαστε γι' αυτό κάθε μέρα. Μετά από σχεδόν 20 χρόνια πάθους και εμπειρίας με προφυλακτικά στο σωστό μέγεθος, λανσάραμε το Mister Size. Το MISTER SIZE είναι το προφυλακτικό που μοιάζει με προφυλακτικό, που προστατεύει σαν προφυλακτικό - αλλά που δεν αισθάνεται καθόλου σαν ένα συμβατικό προφυλακτικό όταν χρησιμοποιείται. Γιατί; Επειδή οι άνδρες και οι γυναίκες δεν αισθάνονται σχεδόν τίποτα. Αλλά δεν είναι μόνο το αμελητέο πάχος που ενισχύει αισθητά την ευχαρίστηση: το MISTER SIZE διατίθεται σε επτά διαφορετικά μεγέθη - άλλωστε, το καλύτερο κομμάτι κάθε άνδρα είναι πολύ ξεχωριστό.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τον Mister Size; ... τότε ρίξτε μια ματιά σε αυτή τη σελίδα.

Μπορείτε να μάθετε πώς να προσδιορίσετε το μέγεθος του προφυλακτικού σας εδώ.

Όχι, σχεδόν κανένα αντισυλληπτικό δεν είναι 100% ασφαλές. Η ασφάλεια των αντισυλληπτικών μεθόδων υπολογίζεται σύμφωνα με τον δείκτη Pearl. Τα προφυλακτικά έχουν δείκτη Pearl 2-12, που σημαίνει ότι από τις 100 γυναίκες που χρησιμοποιούν προφυλακτικά για ένα χρόνο, οι 2 έως 12 θα μείνουν έγκυες. Σε σύγκριση με άλλα αντισυλληπτικά, το προφυλακτικό έχει μάλλον κακή βαθμολογία. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτό οφείλεται σε σφάλματα της εφαρμογής. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τη σωστή χρήση εδώ. Ωστόσο, όσον αφορά την προστασία από σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα όπως ο HIV, η σύφιλη, η γονόρροια, η ηπατίτιδα Β και η ηπατίτιδα C, το προφυλακτικό προσφέρει υψηλό επίπεδο προστασίας.

Τα προφυλακτικά κατασκευάζονται συνήθως από υλικά που μοιάζουν με καουτσούκ, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων αποτελείται από λατέξ. Χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια του σεξ για την προστασία από ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες και σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και τοποθετούνται πάνω από το πέος σε στύση πριν από τη σεξουαλική επαφή. Εκτός από τη στείρωση, το προφυλακτικό είναι το μοναδικό μέσο αντισύλληψης για τους άνδρες.

Τα προφυλακτικά αυτά καθαυτά δεν έχουν παρενέργειες. Ωστόσο, αν έχετε αλλεργία στο λάτεξ, μπορεί να προκαλέσουν αλλεργική αντίδραση. Περίπου το 2 % των ανθρώπων πάσχουν από αλλεργία στο λατέξ. Ως εκ τούτου, υπάρχουν επίσης προφυλακτικά χωρίς λάτεξ.

Στις Συχνές Ερωτήσεις