Skip to main content

Τα πλεονεκτήματα των προφυλακτικών σας

Όταν η αντισύλληψη απλά ταιριάζει - πλεονεκτήματα των προφυλακτικών MISTER SIZE

Θα πρέπει να μπορείτε να αφεθείτε εντελώς στο πιο όμορφο πράγμα στον κόσμο - χωρίς ανησυχίες, ενοχλητικές συζητήσεις ή ηλίθιες παρενέργειες κατά τη χρήση της αντισύλληψης. Γι' αυτό ακριβώς υπάρχουν τα προφυλακτικά μας MISTER SIZE: χάρη στο ατομικό τους μέγεθος, την τέλεια εφαρμογή και το εξαιρετικά λεπτό λατέξ, είναι ελάχιστα αισθητά, σας δίνουν μια φυσική αίσθηση και ταυτόχρονα εξασφαλίζουν τη βέλτιστη ασφάλεια. Έτσι, μπορείτε να απολαύσετε τα οφέλη μαζί και να αφεθείτε στα καλά συναισθήματα χωρίς καμία απολύτως ανησυχία. Γιατί μερικές φορές μπορεί πραγματικά να είναι τόσο απλό.

Επισκόπηση των πλεονεκτημάτων των προφυλακτικών MISTER SIZE:

 • Σε 7 διαφορετικά μεγέθη προφυλακτικών - τα προφυλακτικά δεν είναι πλέον πολύ στενά ή πολύ φαρδιά: τα 7 μεγέθη επιτρέπουν μια πολύ πιο ακριβή εφαρμογή σε σύγκριση με τα τυπικά προφυλακτικά, τα οποία συχνά διατίθενται μόνο σε λίγα μεγέθη. Η στενή εφαρμογή βοηθά στην αποφυγή προβλημάτων όπως πνιγμός, ολίσθηση ή απώλεια αίσθησης, γεγονός που με τη σειρά του βελτιώνει την άνεση και την αίσθηση κατά τη διάρκεια της επαφής.
 • Εξαιρετικά λεπτό για περισσότερη αίσθηση: Το λεπτό πάχος του τοιχώματός μας συμβάλλει επίσης στην πλήρη αίσθηση κατά τη διάρκεια της επαφής, χωρίς φυσικά συμβιβασμούς στην ασφάλεια.
 • Καινοτόμες μέθοδοι μέτρησης: Προσφέρουμε την κατάλληλη μέθοδο για τον καθένα για να προσδιορίσει το ατομικό του μέγεθος προφυλακτικού, από την εφαρμογή μέτρησης και μια μετροταινία για εκ τύπωση μέχρι το Condom Sizer ένα εργαλείο μέτρησης σε μορφή καρτών επιταγών. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη συσκευασία μας για να εκτιμήσετε το μέγεθός σας.
 • Vegan: Δεν χρησιμοποιούμε ζωικά προϊόντα στη διαδικασία παραγωγής.
 • Όλα τα άλλα πλεονεκτήματα των προφυλακτικών: Φυσικά, τα προφυλακτικά MISTER SIZE προσφέρουν επίσης όλα τα άλλα πλεονεκτήματα των προφυλακτικών, τα οποία μπορείτε να βρείτε αναλυτικά παρακάτω στη σελίδα.

Πλεονεκτήματα για τους άνδρες

Η αναζήτηση για το τέλειο ταίρι ισχύει και όσον αφορά την αντισύλληψη: αν δεν είστε ικανοποιημένοι με τα προφυλακτικά μέχρι στιγμής, μάλλον δεν έχετε βρει ακόμα τον κατάλληλο σύντροφο για το καλύτερο κομμάτι σας. Με το MISTER SIZE στο προσωπικό σας μέγεθος, δεν υπάρχει τσίμπημα, κουραστικό τύλιγμα ή άλλες δυσάρεστες παρενέργειες. Δεν θα το καταλάβετε σχεδόν καθόλου και η αίσθηση κατά τη διάρκεια του σεξ είναι ασυνήθιστα έντονη. Ταυτόχρονα, σας προστατεύει αξιόπιστα και σας δίνει ένα αίσθημα ασφάλειας - ώστε να μπορείτε να αφεθείτε εντελώς.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Οι δοκιμαστές μας μιλούν για τις εμπειρίες τους.

Διαβάστε τις εμπειρίες των ανδρών δοκιμαστών μας τώρα

Πλεονεκτήματα για ζευγάρια

Το σεξ είναι ιδιαίτερα ωραίο όταν αναλαμβάνετε και οι δύο μαζί την ευθύνη και στη συνέχεια δίνετε τον εαυτό σας ο ένας στον άλλον με ένα καλό συναίσθημα. Το Mister Size σας δίνει την ιδανική ευκαιρία να το κάνετε αυτό - επειδή με το λεπτό και ελάχιστα αισθητό στρώμα του, το προφυλακτικό δεν στέκεται πλέον ανάμεσά σας, αλλά γίνεται μια μοναδική σύνδεση. Έτσι μπορείτε και οι δύο να νιώθετε ασφάλεια και να απολαμβάνετε το σεξ σε όλη του την ένταση.

Έχετε περιέργεια να το μάθετε; Βάλαμε ζευγάρια να το δοκιμάσουν - εδώ μιλούν για τις εμπειρίες τους.

Διαβάστε τις μαρτυρίες των ζευγαριών τώρα

Πλεονεκτήματα για τις γυναίκες

Έχετε κουραστεί να είστε αποκλειστικά υπεύθυνη για την αντισύλληψή σας ως γυναίκα; Με το MISTER SIZE, δεν χρειάζεται πλέον να έχετε ένοχη συνείδηση αν έχετε συνειδητά αποφασίσει να μην πάρετε το αντισυλληπτικό χάπι ή άλλα αντισυλληπτικά. Ο σύζυγος, ο φίλος ή ο εραστής σας είναι πάντα απόλυτα εξοπλισμένος - και δεν υπάρχει πλέον κανένας λόγος να μη χρησιμοποιείτε προφυλακτικό.

ΥΓ: Αν δεν γνωρίζετε ακόμα το μέγεθος του εραστή σας, απλά πάρτε μαζί σας το δειγματικό μας πακέτο και το Condom Sizer. Αυτό θα σας δώσει ένα απροσδόκητο icebreaker για την έναρξη μιας υπέροχης ερωτικής σχέσης.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Οι δοκιμαστές μας έχουν πολλά να σας πουν.

Διαβάστε τώρα μαρτυρίες από γυναίκες

Πλεονεκτήματα των προφυλακτικών γενικά

Αναρωτιέστε πάντα γιατί πρέπει να χρησιμοποιείτε προφυλακτικά; Τα προφυλακτικά προσφέρουν ποικίλα οφέλη, τόσο όσον αφορά τη σεξουαλική υγεία όσο και τις μεθόδους αντισύλληψης.

 1. Ευκολία στη χρήση: Τα προφυλακτικά είναι εύκολα στη χρήση και δεν απαιτούν ιατρική φροντίδα ή μακροπρόθεσμο σχεδιασμό, καθιστώντας τα μια βολική επιλογή για πολλούς ανθρώπους.

 2. Προστασία από τις σεξουαλικά μεταδιδόμενες λοιμώξεις: Τα προφυλακτικά είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για την πρόληψη της μετάδοσης των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων, συμπεριλαμβανομένου του HIV. Σχηματίζουν ένα φυσικό εμπόδιο που εμποδίζει την ανταλλαγή σωματικών υγρών μεταξύ των συντρόφων που μπορούν να μεταδώσουν λοιμώξεις.

 3. Υποστήριξη της δημόσιας υγείας: Δυστυχώς, ο αριθμός των κρουσμάτων σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων αυξάνεται και πάλι μαζικά. Πολλές περιπτώσεις παραμένουν απαρατήρητες, αλλά μπορούν ακόμη να μεταδοθούν σε άλλους. Με τα προφυλακτικά, επομένως, είστε στην ασφαλή πλευρά, ιδίως με νέους ή εναλλασσόμενους συντρόφους, και συμβάλλετε στο να μην μπορούν να εξαπλωθούν οι ασθένειες απαρατήρητες.

 4. Πρόληψη ανεπιθύμητων κυήσεων: Τα προφυλακτικά είναι μια εύκολα προσβάσιμη και αποτελεσματική μέθοδος πρόληψης της εγκυμοσύνης. Όταν χρησιμοποιούνται σωστά, ο κίνδυνος εγκυμοσύνης είναι πολύ χαμηλός. Μάθετε περισσότερα για το πόσο ασφαλή είναι τα προφυλακτικά εδώ.

 5. Άμεση διαθεσιμότητα και ευκολία: Τα προφυλακτικά είναι διαθέσιμα χωρίς ιατρική συνταγή και μπορούν να αγοραστούν σε φαρμακεία, σούπερ μάρκετ, ακόμη και σε αυτόματους πωλητές. Μεταφέρονται εύκολα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανά πάσα στιγμή. Φυσικά, μπορείτε επίσης να αγοράσετε εύκολα προφυλακτικά στο διαδίκτυο. Δεν χρειάζεται να πάτε σε γιατρό για να πάρετε συνταγή και δεν είναι απαραίτητη καμία ιατρική εξέταση.

 6. Δεν υπάρχουν παρενέργειες: Σε αντίθεση με τις ορμονικές μεθόδους αντισύλληψης, όπως το αντισυλληπτικό χάπι, τα προφυλακτικά γενικά δεν έχουν παρενέργειες. Αποτελούν μια καλή επιλογή για άτομα που θέλουν να αποφύγουν τις ορμόνες ή δεν μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν λόγω ιατρικών καταστάσεων.

 7. Προώθηση υπεύθυνης σεξουαλικής συμπεριφοράς: Τα προφυλακτικά σας επιτρέπουν να αναλάβετε ενεργά την ευθύνη για τη σεξουαλική σας υγεία και την υγεία του συντρόφου σας.

 8. Κατάλληλα σχεδόν για όλους: Τα προφυλακτικά είναι κατάλληλα για τους περισσότερους ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που είναι αλλεργικοί στο λάτεξ, καθώς υπάρχουν επίσης προφυλακτικά από πολυουρεθάνη ή άλλα υποαλλεργικά υλικά. Η κακή αίσθηση λόγω κακής εφαρμογής δεν αποτελεί πλέον επιχείρημα, καθώς τα προφυλακτικά MISTER SIZE είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα και διατίθενται σε 7 διαφορετικά μεγέθη προφυλακτικού.

 9. Καμία εξασθένιση της γονιμότητας: τα προφυλακτικά δεν επηρεάζουν τη γονιμότητα μακροπρόθεσμα. Μετά τη διακοπή τους, δεν υπάρχει καθυστέρηση στην επιστροφή στην κανονική γονιμότητα, όπως μπορεί να συμβαίνει με ορισμένες άλλες μεθόδους αντισύλληψης.

 10. Επιτρέπει ευελιξία: Επειδή τα προφυλακτικά χρησιμοποιούνται μόνο όταν χρειάζεται, προσφέρουν μια ευελιξία που δεν είναι δυνατή με πολλές άλλες μεθόδους αντισύλληψης. Ως εκ τούτου, είναι επίσης ιδανικά για άτομα που δεν είναι τακτικά σεξουαλικά ενεργά. Όπως αναφέρθηκε ήδη στο προηγούμενο σημείο, δεν επηρεάζουν επίσης τη γονιμότητα και μπορείτε να αποφασίσετε με ευελιξία αν θέλετε να παραλείψετε το προφυλακτικό επειδή θέλετε να κάνετε παιδιά.

 11. Ποικιλία και διασκέδαση: Τα προφυλακτικά κυκλοφορούν σε διαφορετικά μεγέθη, χρώματα, γεύσεις, ακόμη και υφές, τα οποία μπορούν να διαφοροποιήσουν και να εμπλουτίσουν τη σεξουαλική εμπειρία.

 12. Φθηνά και εύκολα προσβάσιμα: Σε σύγκριση με άλλες μεθόδους αντισύλληψης, τα προφυλακτικά είναι συχνά λιγότερο ακριβά και διατίθενται χωρίς ιατρική συμβουλή ή συνταγή.

 13. Επιτρέπει το αυθόρμητο σεξ: Με τα προφυλακτικά, η σεξουαλική δραστηριότητα μπορεί να πραγματοποιηθεί αυθόρμητα και χωρίς προηγούμενο προγραμματισμό, καθώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν άμεσα και δεν υπάρχει μεταβατική περίοδος από τη χρήση έως την πλήρη προστασία από την εγκυμοσύνη, όπως για παράδειγμα με το χάπι. Επίσης, τα προφυλακτικά δεν απαιτούν τακτική χρήση όπως άλλες ορμονικές μέθοδοι για να εξασφαλίσουν πλήρη προστασία. Τα προφυλακτικά προστατεύουν άμεσα όταν χρησιμοποιούνται σωστά.

 14. Αυξάνει την ευαισθητοποίηση και την επικοινωνία μεταξύ των συντρόφων: Η συζήτηση για τις μεθόδους αντισύλληψης, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης προφυλακτικών, μπορεί να βελτιώσει την επικοινωνία μεταξύ των σεξουαλικών συντρόφων και να οδηγήσει σε μια πιο ανοιχτή και ειλικρινή σχέση.

 15. Προστασία για τα σεξουαλικά παιχνίδια: Τα προφυλακτικά μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τα σεξουαλικά παιχνίδια για να διευκολύνουν τον καθαρισμό και να αποτρέψουν τη μετάδοση λοιμώξεων μεταξύ των συντρόφων, ιδίως όταν τα παιχνίδια μοιράζονται.

Με αυτά τα πολλαπλά οφέλη, τα προφυλακτικά διαδραματίζουν ουσιαστικό ρόλο στην αντισύλληψη και την προστασία από τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και προσφέρουν μια καλή επιλογή για τους ανθρώπους που θέλουν να ασκούν ασφαλή και υπεύθυνη σεξουαλικότητα. Χάρη στα 7 διαφορετικά μεγέθη προφυλακτικών των προφυλακτικών MISTER SIZE, υπάρχει ένα προφυλακτικό που ταιριάζει απόλυτα σχεδόν σε κάθε άνδρα. Αυτό εξασφαλίζει ένα ιδιαίτερα ευχάριστο και ασφαλές συναίσθημα. Το καλύτερο είναι να τα δοκιμάσετε τώρα!

Καθορίστε το μέγεθος του προφυλακτικού τώρα

Mein Kondom ist Mister Size - Haufen mit Kondomen
Νέα

Το προφυλακτικό μου είναι Mister Size

Οι χρήστες προφυλακτικών που έχουν ήδη δοκιμάσει πολλά προφυλακτικά μας γράφουν ξανά και ξανά ότι βρήκαν το δικό τους προφυλακτικό στο MISTER SIZE. Έτσι ξεκινήσαμε την καμπάνια "Το προφυλακτικό μου είναι MISTER SIZE".

Mister Size Kondom in Siegelfolie
Σχετικά με εμάς

Ποιότητα προφυλακτικού

Για να είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε στους πελάτες μας τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια, τα πρώτης κατηγορίας υλικά και οι αυστηροί έλεγχοι αποτελούν μέρος του βασικού μας προγράμματος.

Kondom FAQ
Σχετικά με εμάς

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με το θέμα των προφυλακτικών και τα μεγέθη των προφυλακτικών

Πάρτε απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σας σχετικά με τα προφυλακτικά, το μέγεθος του προφυλακτικού σας και το MISTER SIZE ως το κατάλληλο προφυλακτικό.

Mister Size Βγες από τη ρουτίνα σου

Το καλό σεξ δεν χρειάζεται να είναι τέλειο

Διαβάστε τώρα

Το χάπι - πραγματικά ίσα δικαιώματα κατά τη διάρκεια του σεξ;

Διαβάστε τώρα

Προφυλακτικά και λιπαντικό: έτσι πάει το σεξ ρολόι

Διαβάστε τώρα

Δοκιμάστε κάτι νέο