Skip to main content

Το αγνό συναίσθημα! - Πλεονεκτήματα για εσάς ως άνδρα

Όταν το προφυλακτικό εφαρμόζει σαν δεύτερο δέρμα, το σεξ είναι τελείως διαφορετικό. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε τις εμπειρίες άλλων ανδρών με το MISTER SIZE - και αν η διαφορά αξίζει τον κόπο.

Μαρτυρίες από άνδρες

Matteo - 32 ετών, από Aachen

"Το τέλειο μέγεθός μου, το αγνό μου συναίσθημα".

"Για να είμαι ειλικρινής, ποτέ δεν σκέφτηκα ιδιαίτερα τα προφυλακτικά. Απλώς αγόραζα ό,τι υπήρχε στο ράφι - πάντα φαινόταν να ταιριάζει κάπως. Τότε, τυχαία, έπεσα πάνω στο MISTER SIZE και σκέφτηκα: θα το δοκιμάσω τώρα. Είμαι ούτως ή άλλως αρκετά πειραματικός όσον αφορά το σεξ και συχνά αγοράζω μερικά ασυνήθιστα αξεσουάρ, οπότε γιατί να μην δοκιμάσω καινοτομίες και στα προφυλακτικά;

Την πρώτη φορά που χρησιμοποίησα το MISTER SIZE, εξεπλάγην από τη διαφορά που έκανε η ατομική εφαρμογή. Είχα παραγγείλει το μέγεθος προφυλακτικού για το σπίτι και βρήκα το ακριβές μου μέγεθος - για να είμαι ειλικρινής, διαφορετικό από αυτό που νόμιζα - και άξιζε τον κόπο. Το λεπτό υλικό και η εξαιρετική εφαρμογή έκαναν το προφυλακτικό να αισθάνεται αμέσως σαν δεύτερο δέρμα. Νομίζω ότι το σεξ είναι πάντα καλό, αλλά αυτό ήταν μια διαφορετική ιστορία. Το συναίσθημα ήταν πολύ πιο έντονο από ό,τι είχα βιώσει στο παρελθόν. Δεν πίστευα ότι το μέγεθος θα έκανε τέτοια διαφορά.

Kay - 26 ετών, από Neu-Ulm

"Δεν είμαι 0815 - γι' αυτό χρειάζομαι προφυλακτικά που δεν είναι"

"Η εύρεση του σωστού μεγέθους προφυλακτικού ήταν πρόβλημα για μένα από την αρχή. Το πέος μου είναι λίγο μικρότερο από το μέσο όρο. Αυτό ποτέ δεν επηρέασε πραγματικά την αυτοεκτίμησή μου - μέχρι στιγμής όλοι οι σύντροφοί μου ήταν πολύ ευχαριστημένοι με την απόδοσή μου - αλλά μπορώ να φανταστώ ότι άλλοι άνδρες που δεν είναι τόσο καλά προικισμένοι έχουν πρόβλημα με αυτό. Και συν τοις άλλοις, στέκεσαι μπροστά σε ένα ράφι και σκέφτεσαι: Γιατί δεν υπάρχει τίποτα εδώ που να νιώθω ότι έχει σκεφτεί για άνδρες σαν εμένα; Λες και υπάρχει μόνο ένας τύπος ανθρώπου, όλοι με τις ίδιες ακριβώς διαστάσεις. Ούτε με τα ρούχα το κάνουν αυτό. Δόξα τω Θεώ!

Όταν είδα το MISTER SIZE και τη μεγάλη γκάμα μεγεθών, η πρώτη μου σκέψη ήταν: Γιατί δεν το κάνουν όλοι αυτό; Υπάρχουν διαφορετικά πέη, οπότε θα πρέπει να υπάρχουν και διαφορετικά προφυλακτικά. Για μένα, ήταν σίγουρα μια πλήρης ανακούφιση. Πήρα το σωστό μέγεθος την πρώτη φορά και τα προφυλακτικά ταίριαζαν τέλεια. Παρατήρησα αμέσως τη διαφορά στο κρεβάτι: δεν γλιστράει πια και δεν φοβάμαι πια ότι το προφυλακτικό θα πέσει ή -ακόμη χειρότερα- θα κολλήσει. Μπορώ μόνο να συστήσω σε κάθε άνδρα να είναι τόσο επιλεκτικός με τα προφυλακτικά του όσο και με τα ρούχα του.

Προφυλακτικά προσαρμοσμένα στο προσωπικό σας μέγεθος - πλεονεκτήματα για τους άνδρες

Πολλοί άνδρες είναι επικριτικοί απέναντι στα προφυλακτικά. Ο λόγος για αυτό είναι συχνά κακές εμπειρίες από τα νεανικά τους χρόνια ή αυτά που ακούνε για τα προφυλακτικά: ότι είναι άβολα, αφαιρούν την αίσθηση, συστέλλουν και σκίζουν. Αλλά αξίζει να αμφισβητήσετε αυτές τις αποθηκευμένες προκαταλήψεις για άλλη μια φορά - επειδή στο σωστό μέγεθος, το προφυλακτικό MISTER SIZE έχει πολλά πλεονεκτήματα:

Εντατική αίσθηση με βέλτιστη προστασία

Με το MISTER SIZE, το σεξ είναι εξίσου έντονο όπως και χωρίς προφυλακτικό. Το μοναδικό λεπτό στρώμα σας επιτρέπει να αισθάνεστε κάθε άγγιγμα και ταυτόχρονα σας δίνει την ευκαιρία να αφεθείτε εντελώς. Επειδή δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την αντισύλληψη και την ασφάλεια - χωρίς τα μειονεκτήματα και τους κινδύνους που συνεπάγονται άλλες μέθοδοι αντισύλληψης. Επιπλέον, το ελαφρώς πιο γενναιόδωρο στρώμα λιπαντικού στα προφυλακτικά μας διασφαλίζει ότι η ερωτική σας επαφή θα ξεκινήσει ακόμα καλύτερα.

Με το MISTER SIZE μπορείτε να είστε ο εαυτός σας ως άντρας.

Φυσικά, αισθάνεστε ανόητα όταν το προφυλακτικό είτε δεν εφαρμόζει αρκετά σφιχτά είτε η απλή τοποθέτησή του γίνεται διαγωνισμός δεξιοτεχνίας και άθλος δύναμης. Το τέλειο προφυλακτικό πρέπει να ξετυλίγεται εύκολα και να εφαρμόζει σαν δεύτερο δέρμα - κάτι που είναι αυτονόητο για το MISTER SIZE. Μόλις βρείτε το προσωπικό σας μέγεθος, δεν χρειάζεται πλέον να τσιμπάτε και να ζορίζεστε. Το προφυλακτικό απλά σας ταιριάζει, ανεξάρτητα από το μέγεθος του καλύτερου κομματιού σας. Έτσι, ακόμη και με προφυλακτικό μπορείτε να αισθάνεστε απόλυτα ο εαυτός σας - και να απολαμβάνετε υπέροχο σεξ ως άνδρας. Το καλύτερο είναι να το δοκιμάσετε αμέσως.