Skip to main content

Προφυλακτικά αντί για χαρτί τουαλέτας

Οι Γερμανοί μαζεύουν μόνο χαρτί τουαλέτας και ζυμαρικά;

Δεν είναι αλήθεια, λέμε από το Mister Size, τα προφυλακτικά καταγράφουν επίσης αύξηση των πωλήσεων κατά σχεδόν 40 τοις εκατό.

Στην αρχή ήταν απλώς ένα μικρό σημείωμα, στη συνέχεια ένα τρέχον αστείο που έγινε viral στο διαδίκτυο: Οι Γάλλοι - έτσι λέγεται - μαζεύουν προφυλακτικά σε περιόδους πανδημίας της Κορόνας, ενώ οι Γερμανοί μαζεύουν χαρτί υγείας. Εμείς στο Mister Size δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί όλη η Ευρώπη γελούσε με τις τρύπες μεταξύ των Άλπεων και της Βόρειας Θάλασσας. Τα στοιχεία μας, ειδικά από το συνεργαζόμενο κατάστημα Vinico.com, λένε κάτι εντελώς διαφορετικό και είναι κατάλληλα για την αποκατάσταση της εθνικής υπερηφάνειας των Γερμανών: Δεδομένου ότι ενθαρρύνονται να εργάζονται στο γραφείο στο σπίτι και να μένουν στο σπίτι, οι πωλήσεις προφυλακτικών αυξάνονται σταθερά. Μετά από δύο εβδομάδες απομόνωσης στο σπίτι, έχουμε αύξηση των παραγγελιών κατά περίπου 40 τοις εκατό. Είμαστε πεπεισμένοι: "Όταν πρόκειται για την επιθυμία μας για σεξ, εμείς οι Γερμανοί είμαστε καλύτεροι από τη φήμη μας".

Ακόμη και στην κρίση, οι Γερμανοί έχουν επιθυμία για σεξ

Δεν μπορούμε να παραπονιόμαστε για την έλλειψη ενδιαφέροντος για τα προϊόντα μας ακόμη και σε "κανονικούς" καιρούς. Οι Γερμανοί έχουν εξίσου μεγάλη σεξουαλική επιθυμία με άλλες εθνικότητες.

Ο ιδρυτής μας Jan Vinzenz Krause ξέρει για τι μιλάει, καθώς μπορεί να ανατρέξει σε δεκαετίες εμπειρίας. Αφού ο Jan Vinzenz Krause, 17 ετών τότε, μοίρασε προφυλακτικά κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας για τον Rudolf Scharping το 1994, τα οποία μετά από ένα τεστ διαπίστωσε ότι ήταν μια επιβολή, αναρωτήθηκε γιατί τα προφυλακτικά εφαρμόζουν τόσο άσχημα και έτσι χαλάνε την ευχαρίστηση του χρήστη τους. Έτσι, αρχικά έκανε πρακτική άσκηση στον κατασκευαστή των προφυλακτικών Billy Boy, τα οποία είναι γνωστά σε όλη τη Γερμανία, και στη συνέχεια προγραμμάτισε μαζί με τον αδελφό του τον πρώτο διαδικτυακό σύμβουλο προφυλακτικών στον κόσμο. "Ήθελα να μοιραστώ τις γνώσεις που είχα αποκτήσει σε αυτόν τον τομέα. Οι άνδρες που αναζητούσαν ένα προφυλακτικό προσαρμοσμένο κατά παραγγελία ήταν ενθουσιασμένοι. Έτσι μας ήρθε η επόμενη ιδέα". Από το φυτώριό του στη Βόννη, ξεκίνησε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα προφυλακτικών και έβαλε όλη την οικογένεια στη συνεχώς αναπτυσσόμενη επιχείρηση αντισυλληπτικών.

Σε αναζήτηση του τέλειου προφυλακτικού

Σήμερα, ένα τέταρτο του αιώνα αργότερα, το φυτώριο έχει γίνει μια μεσαία εταιρεία του ομίλου εταιρειών Vinergy. Εξακολουθούμε να ενδιαφερόμαστε για το τέλειο προφυλακτικό, αυτό που ταιριάζει. Και ένα που αισθάνεται εξαιρετικά καλά και είναι διασκεδαστικό να το φοράτε. Με το Mister Size, πετύχαμε τον στόχο μας. Μόλις παραγγείλαμε εκ νέου αρκετά εκατομμύρια προφυλακτικά από τον παραγωγό μας στη Μαλαισία. Μόνο κατά τη δεύτερη εβδομάδα της απαγόρευσης επαφών της Corona - με περισσότερο χρόνο για συντροφικότητα στο σπίτι - το συνεργαζόμενο κατάστημά μας Vinico. com έστειλε αρκετές χιλιάδες αποστολές σε ιδιώτες πελάτες, χωρίς να υπολογίζονται οι αποστολές σε λιανοπωλητές σε όλη την Ευρώπη που πωλούν τα προφυλακτικά στα ηλεκτρονικά τους καταστήματα. Σε περιόδους Corona, προσλάβαμε ακόμη και περισσότερο προσωπικό για να αντιμετωπίσουμε τη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση. "Φυσικά, η προστασία των εργαζομένων μας είναι κοντά στην καρδιά μας, γι' αυτό και έχουμε λάβει τα κατάλληλα μέτρα για να τους προστατεύσουμε από την προσβολή από τον ιό".

Και τι κάνουν οι Γερμανοί με τα προφυλακτικά που παραγγέλνουν online; Σίγουρα τα χρησιμοποιούν γρηγορότερα και με μεγαλύτερη ευχαρίστηση από τα αποθέματα χαρτιού τουαλέτας.

Mister Size
Περισσότερα άρθρα

Τοποθέτηση προφυλακτικού σωστά - πώς να το κάνετε χωρίς να είναι ενοχλητικό

Διαβάστε τώρα

Φιλία+, μπερδέματα, ανοιχτή σχέση & πολυγαμία - τι συμβαίνει με τα σύγχρονα μοντέλα σχέσεων;

Διαβάστε τώρα

Δεν έχει σημασία πόσο μεγάλο ή μικρό - αγαπώ το πέος μου

Διαβάστε τώρα