Skip to main content

Αυξήστε την ισχύ ως άνθρωπος, πώς να βελτιώσετε την ισχύ σας

Σε αυτό το άρθρο θα μάθετε τι μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα στύσης στους άνδρες και τι μπορείτε να κάνετε αν θέλετε να εξαλείψετε τα προβλήματα ισχύος.

Πράγματα που μπορεί να οδηγήσουν σε προβλήματα ισχύος

Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που μπορεί να είναι η αιτία των προβλημάτων με την ισχύ στους άνδρες. Αυτά περιλαμβάνουν:

  • Ανθυγιεινή διατροφή
  • Λίγη άσκηση
  • Ψυχικά προβλήματα ή άγχος
  • Φάρμακα ή ναρκωτικά
  • Λάθος μέγεθος προφυλακτικού
  • Άλλες ανθυγιεινές συνήθειες

Πώς η διατροφή σας επηρεάζει την ισχύ σας

Η διατροφή παίζει τεράστιο ρόλο στην υγεία, την ευημερία και ακόμη και τη δύναμή σας. Τα πολύ επεξεργασμένα, ζαχαρούχα και λιπαρά τρόφιμα με μέτρο είναι εντάξει. Αν όμως τρώτε αυτά τα τρόφιμα συχνά ή σε μεγάλες ποσότητες, μπορεί να βλάψουν τον οργανισμό σας.

Η παχυσαρκία, τα υψηλά επίπεδα λίπους στο αίμα, ο σακχαρώδης διαβήτης ή η αρτηριοσκλήρυνση μπορεί να είναι το αποτέλεσμα. Αυτές οι ασθένειες μπορούν επίσης να βλάψουν την ισχύ σας και να οδηγήσουν σε στυτική δυσλειτουργία.

Αυτές οι τροφές θα αυξήσουν την ισχύ σας

Αν θέλετε να βελτιώσετε την ισχύ σας, θα πρέπει να τρώτε μια ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή. Προσπαθήστε να τρώτε φρέσκα τρόφιμα με όσο το δυνατόν λιγότερη επεξεργασία.

Φρούτα και λαχανικά όπως βατόμουρα, μήλα, εσπεριδοειδή, ντομάτες και σπαράγγια, καθώς και ξηροί καρποί, προϊόντα ολικής άλεσης, ψάρια και πατάτες συνιστώνται ιδιαίτερα για μια ισορροπημένη διατροφή.

Τα ακόλουθα τρόφιμα λέγεται ότι είναι ιδιαίτερα ενισχυτικά της ισχύος και παρατείνουν τη στύση. λέγεται ότι είναι:

Στρείδια

Τα στρείδια είναι πλούσια σε ψευδάργυρο. Ο ψευδάργυρος λέγεται ότι διεγείρει την παραγωγή τεστοστερόνης και μπορεί έτσι να προωθήσει τη λίμπιντο (επιθυμία για σεξ).

Σκόρδο

Σκόρδο επειδή επηρεάζει τη ροή του αίματος και τη χαλάρωση των μυών, η οποία μπορεί να έχει επίδραση στη στυτική λειτουργία. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα μεγαλύτερες και πιο σφικτές στύσεις.

Ginseng

Το τζίνσενγκ περιέχει τζινσενοσίδες, οι οποίες πιστεύεται ότι απελευθερώνουν την τεστοστερόνη του σώματος. Η τεστοστερόνη μπορεί να αυξήσει την ισχύ και την επιθυμία.

Καρπούζι

Το καρπούζι περιέχει L-κιτρουλίνη, η οποία έχει αποδειχθεί ότι διεγείρει τη ροή του αίματος και έτσι βελτιώνει τις στύσεις.

Μπανάνες

Το κάλιο που περιέχεται στις μπανάνες μπορεί να διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία, να μειώνει την αρτηριακή πίεση και έτσι λέγεται ότι μπορεί να βελτιώσει την ισχύ.

Σπόροι κολοκύθας

Η υψηλή τιμή L-αργινίνης των σπόρων κολοκύθας λέγεται ότι παρέχει έως και 20% καλύτερες αθλητικές επιδόσεις και βελτιώνει επίσης τις στύσεις.

Ρίζα Maca

Η ρίζα Maca έχει ήδη δοκιμαστεί θετικά σε μελέτες για την αφροδισιακή της δράση και χρησιμοποιείται επίσης στην παραδοσιακή φυσιοθεραπεία για την έλλειψη λίμπιντο και τις διαταραχές της ισχύος.

Τουρκία

Το σκούρο κρέας της γαλοπούλας μπορεί να περιέχει έως και 300mg ταυρίνης. Η ταυρίνη λέγεται ότι υποστηρίζει την αθλητική αντοχή καθώς και τις καρδιαγγειακές λειτουργίες, οι οποίες μπορούν επίσης να οδηγήσουν σε ισχυρότερη ισχύ.

Συμπληρώματα διατροφής για την αύξηση της ισχύος

Αν θέλετε να κάνετε περισσότερα από το να τρώτε υγιεινά, να ασκείστε τακτικά και να μειώνετε το στρες, μπορείτε να δοκιμάσετε συμπληρώματα διατροφής. Μπορούν να αποτελέσουν χρήσιμο συμπλήρωμα.

Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να φροντίζετε να χρησιμοποιείτε συμπληρώματα διατροφής υψηλής ποιότητας, κατά το δυνατόν σε βιολογική ποιότητα και παραγόμενα στη Γερμανία. Οι απαιτήσεις ποιότητας για τα γερμανικά προϊόντα είναι πολύ υψηλές.

Το συμπλήρωμα διατροφής MISTER SIZE για δραστήριους άνδρες παράγεται στη Γερμανία και περιέχει πολύτιμα συστατικά όπως maca, ταυρίνη, κιτρικό ψευδάργυρο, L-κιτρουλίνη και L-αργινίνη σε ισορροπημένη δοσολογία.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα γι' αυτό εδώ

Πώς ο αθλητισμός μπορεί να βοηθήσει την ισχύ σας

Ο αθλητισμός θα πρέπει επίσης να γίνει τακτικό μέρος της ζωής σας, αν θέλετε να αυξήσετε μακροπρόθεσμα τον ανδρισμό σας.

Τα αθλήματα αντοχής, όπως το τρέξιμο, το περπάτημα, η ποδηλασία, η κωπηλασία, η κολύμβηση κ.λπ. ή η προπόνηση με βάρη μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και της γενικής φυσικής κατάστασης. Βοηθούν επίσης στη μείωση του άγχους και προάγουν την πνευματική απόδοση.

Επιπλέον, μπορείτε επίσης να γυμνάσετε τους μύες του πυελικού σας εδάφους για να έχετε ισχυρότερους οργασμούς και να μπορείτε να κρατάτε τη στύση σας περισσότερο.

Μια απλή άσκηση γι' αυτό είναι να τεντώνετε και να χαλαρώνετε τον μυ του PC. Τεντώστε τον μυ, κρατήστε τον για 3 έως 10 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια χαλαρώστε τον ξανά. Επαναλάβετε αυτό 10 φορές στη σειρά. Στη συνέχεια, κάντε ένα σύντομο διάλειμμα και επαναλάβετε 2 έως 3 φορές.

Άλλοι δολοφόνοι ισχύος που πρέπει να γνωρίζετε

Εκτός από την κακή διατροφή και την πολύ λίγη άσκηση, υπάρχουν και ψυχολογικοί λόγοι που μπορούν να βλάψουν την ισχύ σας. Σε αυτές περιλαμβάνονται το άγχος, η πίεση για απόδοση, η νευρικότητα, η έλλειψη αυτοπεποίθησης ή ακόμη και ψυχικές ασθένειες όπως η κατάθλιψη ή η εξουθένωση.

Εάν πάσχετε από ένα από αυτά τα προβλήματα, μπορεί να είστε σωματικά απόλυτα υγιής, ίσως μάλιστα να προσέχετε τη διατροφή σας και να ασκείστε τακτικά. Ωστόσο, μπορεί να εξακολουθείτε να έχετε πρόβλημα να αποκτήσετε και να διατηρήσετε στύση ή να μην έχετε καμία επιθυμία γενικά.

Η μείωση του άγχους και της πίεσης για απόδοση, ίσως ακόμη και η αναζήτηση επαγγελματικής βοήθειας, μπορεί να βοηθήσει...

Άλλες ανθυγιεινές συνήθειες, όπως η κατανάλωσηνικοτίνης και αλκοόλ, μπορούν επίσης να επηρεάσουν την ισχύ.

Ευτυχώς, μελέτες έχουν δείξει ότι η στυτική δυσλειτουργία σε πρώην καπνιστές έχει βελτιωθεί με την πάροδο του χρόνου.

Εάν πρέπει να λαμβάνετε τακτικά φάρμακα, θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά το φύλλο οδηγιών χρήσης, διότι τα φάρμακα μπορεί επίσης να προκαλέσουν στυτική δυσλειτουργία και απώλεια της λίμπιντο.

Ο αυνανισμός βλάπτει την ισχύ μου;

Κατ' αρχήν, ο αυνανισμός δεν έχει αρνητική επίδραση στην ισχύ σας. Στην πραγματικότητα, ισχύει το αντίθετο.

Ο τακτικός αυνανισμός μπορεί να έχει πολλές θετικές επιδράσεις στο σώμα στο σύνολό του και στη στύση και τη δύναμη.

Ωστόσο, η βασική προϋπόθεση γι' αυτό είναι να βρίσκετε τον αυνανισμό ικανοποιητικό και όμορφο και να μην τον συνδέετε με ντροπή ή να τον κάνετε από καταναγκασμό. Δεν πρέπει επίσης να αυνανίζεστε λίγο πριν από το σεξ, διότι η εμπειρία έχει δείξει ότι αυτό μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα στύσης.

Τα προφυλακτικά προκαλούν προβλήματα στύσης

Οι συνέπειες της χρήσης προφυλακτικού σε λάθος μέγεθος συχνά υποτιμώνται. Τα πολύ μικρά προφυλακτικά διαταράσσουν τη ροή του αίματος στο πέος και μειώνουν την ευαισθησία.

Και οι δύο αυτοί παράγοντες μαζί μπορούν να σας κάνουν να χάσετε τη στύση σας πιο γρήγορα.

Γι' αυτό θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι επιλέγετε και χρησιμοποιείτε το σωστό μέγεθος προφυλακτικού για να αποφύγετε τη στυτική δυσλειτουργία που προκαλείται από τα προφυλακτικά.

Μπορείτε να αντιμετωπίσετε τη στυτική δυσλειτουργία με φάρμακα;

Θα πρέπει να μιλήσετε με έναν γιατρό εάν έχετε αλλάξει τις συνήθειές σας και εξακολουθείτε να έχετε στυτική δυσλειτουργία για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Φυσικά, αυτό ισχύει και αν υποψιάζεστε ότι πίσω από το πρόβλημα κρύβεται κάποια ιατρική πάθηση.

Υπάρχουν πλέον τρόποι αντιμετώπισης της στυτικής δυσλειτουργίας, ακόμη και της ανικανότητας, με φαρμακευτική αγωγή, εάν δεν βοηθάει τίποτε άλλο.

Ωστόσο, δεν θα πρέπει ποτέ να παίρνετε Viagra ή άλλα φάρμακα που ενισχύουν την ισχύ από το διαδίκτυο, επειδή είναι παράνομη η πώλησή τους χωρίς ιατρική συνταγή στη Γερμανία. Τα φάρμακα που χορηγούνται χωρίς ιατρική συνταγή για το σκοπό αυτό ενέχουν συνεπώς δυνητικό κίνδυνο. Δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται χωρίς ιατρική συμβουλή!

Συμπέρασμα σχετικά με τη στυτική δυσλειτουργία και την ενίσχυση της ανδρικής ισχύος

Συνοψίζοντας, μπορούμε να σας πούμε ότι μπορείτε να βελτιώσετε αισθητά τον ανδρισμό σας τρώγοντας μια υγιεινή, ισορροπημένη διατροφή, αθλούμενοι αρκετά και μειώνοντας το στρες.

Η αποφυγή της νικοτίνης, του αλκοόλ και των ναρκωτικών μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αύξηση της ισχύος σας.

Εάν θέλετε να αυξήσετε τη δύναμή σας με φυσικό τρόπο μέσω της διατροφής σας, μπορείτε να δοκιμάσετε πώς τα συμπληρώματα διατροφής όπως το συμπλήρωμα MISTER SIZE για ενεργούς άνδρες να δουλέψει για εσάς.

Mister Size
Περισσότερα άρθρα

Τοποθέτηση προφυλακτικού σωστά - πώς να το κάνετε χωρίς να είναι ενοχλητικό

Διαβάστε τώρα

Φιλία+, μπερδέματα, ανοιχτή σχέση & πολυγαμία - τι συμβαίνει με τα σύγχρονα μοντέλα σχέσεων;

Διαβάστε τώρα

Δεν έχει σημασία πόσο μεγάλο ή μικρό - αγαπώ το πέος μου

Διαβάστε τώρα