Skip to main content

Οι 12 καλύτερες ερωτικές αποφάσεις της Πρωτοχρονιάς

Με αυτές τις 12 ιδέες, μπορείτε να ξεκινήσετε τη σεξουαλική σας ζωή τους επόμενους 12 μήνες. Απλά επιλέξτε μια ιδέα ανά μήνα!

Ακολουθούν οι 12 καλύτερες σέξι αποφάσεις της Πρωτοχρονιάς για περισσότερη διασκέδαση στο κρεβάτι:

 1. Περισσότερο καλό πρωινό σεξ: Μετά από μια χαλαρωτική νύχτα, ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε μια νέα μέρα; Σωστά - λίγος έρωτας πριν σηκωθείτε. Έτσι εξασφαλίζετε ότι φέτος θα ξεκινήσουν πολύ περισσότερες ημέρες με ενθουσιασμό!
 2. Κάντε τακτικά σεξ πριν κοιμηθείτε: Ένας οργασμός πριν κοιμηθείτε κάνει καλό ύπνο αλλά και το τέλειο τέλος της ημέρας! Όχι μόνο θα πρέπει να ακολουθήσετε αυτή την απόφαση αν θέλετε να κοιμάστε καλύτερα το νέο έτος, αλλά αυτό θα φέρει επίσης περισσότερη εγγύτητα στη σχέση σας.
 3. Δοκιμάστε επιτέλους τα σωστά προφυλακτικά: Με το σωστό προφυλακτικό, είναι σχεδόν σαν να μην υπάρχει, αισθάνεστε τον σύντροφό σας πολύ περισσότερο και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως το προφυλακτικό γλιστρήσει.
 4. Περισσότερα φιλιά: Η οικειότητα δεν ξεκινά μόνο στην κρεβατοκάμαρα - αφιερώστε περισσότερο χρόνο για άγρια φιλιά. Ίσως εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο.
 5. Τέρμα οι δικαιολογίες: Οι κλασικές δικαιολογίες είναι συχνά: "Έφαγα πολύ!", "Έχω πονοκέφαλο!" ή "Είχα πολύ άγχος στη δουλειά σήμερα!". - Πιθανόν να το έχετε βιώσει και εσείς: όταν πρόκειται να αποφύγουν το σεξ, οι άνθρωποι θέλουν να βρουν μια δικαιολογία. Όμως συχνά δεν είναι τίποτα περισσότερο από κουτσές δικαιολογίες. Βάλτε τους ένα τέλος φέτος! Ασχοληθείτε περισσότερο με το σύντροφό σας και απολαύστε το πιο όμορφο δευτερεύον θέμα στον κόσμο μαζί πολύ πιο συχνά.
 6. Δοκιμάστε περισσότερα νέα πράγματα: Για παράδειγμα, τι θα λέγατε για ένα ειδικό παιχνίδι ή κάποια πειράματα με το Καμασούτρα; Ένα λιπαντικό ή ένα μασάζ μπορεί επίσης να απογειώσει την ερωτική σας ζωή. Η απόδειξη της πουτίγκας είναι στο φαγητό - να είστε τολμηροί!
 7. Περισσότερες αγκαλιές: Απολαύστε πολύ περισσότερη οικεία συντροφικότητα με τον σύντροφό σας - πάρτε την πρωτοβουλία! Αυτό μπορεί να δώσει στη σχέση σας πολύ μεγαλύτερη δυναμική. Αν θέλετε περισσότερη εγγύτητα, δεν χρειάζεται να είστε πάντα γυμνοί. Είναι επίσης ωραίο να αγκαλιάζεστε με τον σύντροφό σας στον καναπέ βλέποντας μια ωραία ταινία.
 8. Περισσότερη αυτο-αγάπη: Βεβαιωθείτε ότι οι ανάγκες σας δεν παραμελούνται. Κάθε οργασμός είναι καλός για την ευεξία σας, γι' αυτό επιτρέψτε στον εαυτό σας αυτή την απόλαυση πιο συχνά - είτε μόνοι είτε ως ζευγάρι!
 9. Περισσότερα κομπλιμέντα: Μια καλή κουβέντα δεν έβλαψε ποτέ και μπορεί να σας βοηθήσει να ξαναβρείτε τη δυναμική στη σχέση σας. Απλά κάντε ένα κομπλιμέντο στον σύντροφό σας μια φορά την ημέρα - θα αξίζει τον κόπο!
 10. Μάθετε να γδύνεστε: Σπάνια υπάρχει κατάλογος με τις αποφάσεις της Πρωτοχρονιάς χωρίς το στοιχείο "να ασκείστε περισσότερο". Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να μάθετε pole dancing και να συνδυάσετε τον αθλητισμό με τον ερωτισμό. Εκτός από τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης, θα εξασφαλίσετε επίσης μεγαλύτερη ποικιλία στην κρεβατοκάμαρα.
 11. Ρομαντικό φαγητό: Έχετε ποτέ ετοιμάσει ένα νόστιμο γεύμα για τον σύντροφό σας ως έκπληξη; Ένα ρομαντικό γεύμα δεν χρειάζεται να έχει κάποια περίσταση, απλά κάντε έκπληξη στο σύντροφό σας με ένα δείπνο υπό το φως των κεριών.
 12. Καθαρίστε την ντουλάπα σας: Τα ρούχα συμβάλλουν επίσης στον ερωτισμό της σχέσης σας, οπότε ήρθε η ώρα να περάσετε πραγματικά μέσα από τις κινήσεις, να ξεχωρίσετε τα παλιά ερωτοκτόνα και να προμηθευτείτε καινούργια εσώρουχα. Αν θεωρείτε τον εαυτό σας ελκυστικό, θα το εκπέμπετε.

Περισσότερος αθλητισμός, λιγότερο κάπνισμα, υγιεινότερη διατροφή ...

Ο αθλητισμός και η υγιεινή ζωή είναι ίσως τα κλασικά θέματα όταν πρόκειται για καλές αποφάσεις για το νέο έτος. Και πιθανότατα έχετε ήδη προσπαθήσει να τα εφαρμόσετε όλα αυτά στην πράξη. Αλλά, με το χέρι στην καρδιά - πόσο συχνά το έχετε πραγματικά τηρήσει; Τις περισσότερες φορές, ούτε ένας μήνας δεν περνάει πριν οι καλές αποφάσεις έχουν απορριφθεί ξανά. Το φαγητό σας έχει επανέλθει στην αρχική του κατάσταση και έχετε ήδη εγκαταλείψει τον αθλητισμό. Ίσως οι αποφάσεις σας για το νέο έτος δεν ήταν αρκετά ελκυστικές για να τις τηρήσετε. Ίσως σας αρέσουν πραγματικά κάποιες από τις ιδέες μας και σας είναι λιγότερο δύσκολο να τις ακολουθήσετε. Αν αποφασίσετε να φτιάξετε τη σεξουαλική σας ζωή, αυξάνετε τις πιθανότητες να περάσετε συναρπαστικές στιγμές γεμάτες ερωτικές περιπέτειες.

Αν έχετε άλλες σπουδαίες ιδέες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Όπως πάντα, να είστε ασφαλείς και να μην ξεχνάτε τα προφυλακτικά σας.

Mister Size
Περισσότερα άρθρα

Τοποθέτηση προφυλακτικού σωστά - πώς να το κάνετε χωρίς να είναι ενοχλητικό

Διαβάστε τώρα

Φιλία+, μπερδέματα, ανοιχτή σχέση & πολυγαμία - τι συμβαίνει με τα σύγχρονα μοντέλα σχέσεων;

Διαβάστε τώρα

Δεν έχει σημασία πόσο μεγάλο ή μικρό - αγαπώ το πέος μου

Διαβάστε τώρα