Skip to main content

Πώς να κάνετε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μια μέρα που θα θυμάστε

Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι προ των πυλών. Ετοιμαστείτε για πολλές συζητήσεις σχετικά με την αγάπη, τις σχέσεις και όλα τα θέματα του σεξ. Είτε θέλετε να περάσετε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στην άνεση του σπιτιού σας είτε να γιορτάσετε στο αγαπημένο σας εστιατόριο, υπάρχουν πάντα νέοι τρόποι για να κάνετε τη βραδιά ξεχωριστή. Ξέρουμε ότι ο σχεδιασμός της τέλειας βραδιάς μπορεί συχνά να σας τρομάζει, γι' αυτό προσπαθούμε να σας υποστηρίξουμε ώστε η βραδιά σας να μείνει αξέχαστη. Συγκεντρώσαμε μερικές συμβουλές για το πώς να κάνετε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αξέχαστη.

Να είστε προετοιμασμένοι

Δεν είναι τυχαίο ότι η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου γιορτάζεται στις 14 Φεβρουαρίου ταυτόχρονα με την Ημέρα Προφυλακτικού, επειδή είναι η τέλεια ευκαιρία να υπενθυμίσουμε στους ανθρώπους πόσο σημαντικό είναι να χρησιμοποιούν προφυλακτικό για ασφαλές σεξ. Ξέρουμε ότι δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να συνειδητοποιείτε εκείνη τη στιγμή ότι σας έχει τελειώσει το σωστό προφυλακτικό ή ότι δεν φοράτε το σωστό μέγεθος προφυλακτικού. Επομένως, είναι σημαντικό να είστε προετοιμασμένοι για να κάνετε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μια αξέχαστη στιγμή.

Αν έχει περάσει καιρός από τότε που μετρήσατε το πέος σας για το σωστό μέγεθος προφυλακτικού, ή αν δεν το έχετε ξαναμετρήσει ποτέ και συνήθως παίρνετε τα "κανονικά προφυλακτικά" και ελπίζετε για το καλύτερο - τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνετε. Ένα μέγεθος προφυλακτικού δεν ταιριάζει σε όλους! Όταν πρόκειται για τη χρήση προφυλακτικού, αν φοράτε λάθος μέγεθος, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ένα σωρό προβλήματα, από το να γλιστράει, να σκίζεται, να αισθάνεστε σφιχτά και άβολα - όλα αυτά μπορούν να οδηγήσουν σε μια λιγότερο ικανοποιητική σεξουαλική ζωή και σε υψηλότερο κίνδυνο να κολλήσετε μια σεξουαλικά μεταδιδόμενη λοίμωξη ή να μείνετε έγκυος. Γι' αυτό προσφέρουμε επτά διαφορετικά μεγέθη, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε το σωστό μέγεθος προφυλακτικού για μια ξέγνοιαστη και ασφαλή σεξουαλική ζωή. Εξάλλου, η σωστή εφαρμογή του προφυλακτικού είναι το κλειδί για μια υπέροχη σεξουαλική εμπειρία.

Καθορίστε το μέγεθος του προφυλακτικού τώρα

Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι η ημέρα του προφυλακτικού

Το 2009, το AIDS Healthcare Foundation από τις ΗΠΑ ίδρυσε την Ημέρα Προφυλακτικού για να ευαισθητοποιήσει τους ανθρώπους σχετικά με τη σημασία των προφυλακτικών, να βελτιώσει την εκπαίδευση και να προωθήσει τη χρήση των προφυλακτικών. Η εκστρατεία αποσκοπεί στην ευαισθητοποίηση για ασφαλές σεξ και, ως εκ τούτου, στη μείωση της εξάπλωσης του HIV.

Ως εκ τούτου, η Ημέρα Προφυλακτικού διοργανώνεται κάθε χρόνο από το 2009, ταυτόχρονα με την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στις 14 Φεβρουαρίου.

Προετοιμασίες για το σπίτι

Μια αξέχαστη βραδιά για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου έχει να κάνει με το περιβάλλον - όχι μόνο δημιουργεί τη σωστή ατμόσφαιρα, αλλά μπορεί επίσης να μετατρέψει μια αρκετά συνηθισμένη βραδιά σε μια πραγματικά αξέχαστη στιγμή. Επομένως, θα πρέπει να σκεφτείτε πώς θέλετε να θυμάστε αυτή τη βραδιά και τι θα εκτιμήσει ο σύντροφός σας. Ακολουθούν μερικοί από τους πιο συνηθισμένους τρόπους για να δημιουργήσετε μια ρομαντική βραδιά:

  • Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, φροντίστε το υπνοδωμάτιο να έχει μια ζεστή και χαλαρωτική ατμόσφαιρα - αυτό μπορεί να σημαίνει ότι πρέπει να καθαρίσετε ή να απομακρύνετε τα άπλυτα που μπορεί να έχουν αρχίσει να συσσωρεύονται στη συρταριέρα.
  • Αν ξέρετε ότι ο σύντροφός σας έχει ένα αγαπημένο αρωματικό κερί, για παράδειγμα, αγοράστε το εκ των προτέρων, ώστε να είναι έτοιμο για μια ρομαντική βραδιά.
  • Κρατήστε τα πράγματα τακτοποιημένα: Βεβαιωθείτε ότι όλα όσα πρόκειται να χρησιμοποιήσετε είναι σε ετοιμότητα, είτε πρόκειται για το λάδι μασάζ, το λιπαντικό ή το προφυλακτικό στο σωστό μέγεθος - δεν θέλετε να διακοπεί ο ρομαντισμός επειδή ψάχνετε ακόμα για κάτι σημαντικό.
  • Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν περισπασμοί. Κρατήστε όλα τα τηλέφωνα μακριά από την κρεβατοκάμαρα - δεν θέλετε να βρίσκεστε στη δίνη της σεξουαλικής απόλαυσης και μετά να χτυπάει το τηλέφωνό σας. Μπορεί επίσης να έχετε κατοικίδια ζώα και θα πρέπει να τα κρατάτε μακριά από την κρεβατοκάμαρα - ό,τι και αν συμβαίνει, το να σκεφτείτε εκ των προτέρων τους πιθανούς περισπασμούς είναι ένας καλός τρόπος για να διασφαλίσετε ότι η βραδιά θα είναι όσο το δυνατόν πιο αξέχαστη.

Κάντε το παιχνιδιάρικο

Παθιασμένη, λάγνα και παιχνιδιάρικη - τρεις λέξεις που θα πρέπει να περιγράφουν κάθε σεξουαλική ζωή. Ωστόσο, γνωρίζουμε ότι μπορεί να είναι πολύ εύκολο να πέσετε σε μια σεξουαλική ρουτίνα που έχει χάσει την παιχνιδιάρικη διάσταση. Αν αυτό ισχύει για την τρέχουσα σεξουαλική σας ζωή, ίσως ήρθε η ώρα να αναζωπυρώσετε αυτή τη μαγική σπίθα. Ακολουθούν μερικοί τρόποι για να κάνετε το σεξ πιο παιχνιδιάρικο την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Προσθέστε λιπαντικό

Τολιπαντικό είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να κάνετε το σεξ πιο παιχνιδιάρικο. Όχι μόνο αποτρέπει το σεξ από το να αισθάνεται άβολα αν αισθάνεστε λίγο στεγνοί εκεί κάτω, αλλά μπορεί επίσης να ενισχύσει διαφορετικές στάσεις, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με σεξουαλικά παιχνίδια και προφυλακτικά και δημιουργεί νέες και ευχάριστες αισθήσεις.

Ανακαλύψτε το λιπαντικό τώρα

Δοκιμάστε νέες θέσεις

Αν αισθάνεστε ότι κάνετε την ίδια στάση ξανά και ξανά στη σεξουαλική σας ζωή, τότε ίσως ήρθε η ώρα να πειραματιστείτε με κάτι νέο. Με εκατοντάδες στάσεις σεξ για να διαλέξετε, θα σας χαλάσει η επιλογή όταν πρόκειται να δημιουργήσετε αξέχαστες στιγμές. Όχι μόνο θα νιώσετε μεγαλύτερη σεξουαλική ευχαρίστηση, αλλά θα διασκεδάσετε επίσης πολύ περισσότερο, κάνοντας ελιγμούς σε όλα τα είδη θέσεων και γωνιών. Μερικές από τις αγαπημένες μας θέσεις είναι: Reverse Cowgirl, η στάση Quiet Ball και η στάση Spoons.

Tease

Μέρος μιας αξέχαστης στιγμής και μιας ικανοποιητικής σεξουαλικής ζωής είναι η προσμονή και ο ενθουσιασμός που πρέπει να προηγούνται του οργασμού. Το πείραγμα είναι μια από τις καλύτερες τεχνικές προκαταρκτικών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε - όχι μόνο δημιουργεί ένταση και διέγερση, αλλά αυξάνει επίσης το δέσιμο και την οικειότητα και ενθαρρύνει τον πειραματισμό με τις ερωτογενείς ζώνες του άλλου. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να πειράξετε τον σύντροφό σας. Αν το πείραγμα είναι καινούργιο για εσάς, γιατί να μην το δοκιμάσετε αυτή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου;

Ξεκινήστε χαϊδεύοντας και φιλώντας αργά το λαιμό του συντρόφου σας και δείτε πώς ανταποκρίνεται. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα μαντήλι στα μάτια για να αυξήσετε τον ενθουσιασμό και την εμπειρία. Ο σύντροφός σας δεν θα ξέρει ποιες περιοχές πρόκειται να χαϊδέψετε και θα είναι γεμάτος ενθουσιασμό και προσμονή. Στη συνέχεια, προχωρήστε αργά προς τα κάτω στο σώμα χρησιμοποιώντας το στόμα, τη γλώσσα και την αναπνοή σας για να αγγίξετε και να διεγείρετε ή να γαργαλίσετε διάφορες περιοχές και παρατηρήστε τον σύντροφό σας να σφίγγεται καθώς νιώθει ότι πηγαίνετε όλο και πιο βαθιά μέχρι να φτάσετε στα γεννητικά όργανα. Εδώ μπορείτε να αρχίσετε σιγά-σιγά να διεγείρετε τα γεννητικά όργανα με το στόμα σας - αν θέλετε να αυξήσετε την ένταση και τη διέγερση, μπορείτε να σταματήσετε λίγο πριν ο σύντροφός σας φτάσει σε οργασμό και να δοκιμάσετε κάτι άλλο για λίγο για να καθυστερήσετε περισσότερο την κορύφωση και να διατηρήσετε την ένταση υψηλή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Mister Size
Περισσότερα άρθρα

Τοποθέτηση προφυλακτικού σωστά - πώς να το κάνετε χωρίς να είναι ενοχλητικό

Διαβάστε τώρα

Φιλία+, μπερδέματα, ανοιχτή σχέση & πολυγαμία - τι συμβαίνει με τα σύγχρονα μοντέλα σχέσεων;

Διαβάστε τώρα

Δεν έχει σημασία πόσο μεγάλο ή μικρό - αγαπώ το πέος μου

Διαβάστε τώρα