Skip to main content
MISTER SIZE 60 τρία πακέτα
MISTER SIZE 60 τρία πακέταMISTER SIZE 60 (36 προφυλακτικά)MISTER SIZE 60 (10 προφυλακτικά)MISTER SIZE 60 (3 προφυλακτικά)MISTER SIZE 60 Πίσω μέρος της συσκευασίας

Ο Fabio και 1435 άλλοι άνθρωποι αγαπούν τα προϊόντα μας

MISTER SIZE 60

Τα φαρδιά, εξαιρετικά λεπτά προφυλακτικά προσφέρουν άνετη και ασφαλέστερη εφαρμογή. Ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματα του Mister Size 60 τώρα!

Κορυφαία σημεία:

 • ευρεία εφαρμογή για ευαίσθητο σεξ
 • άνετη και ασφαλής εφαρμογή
 • καθαρή ένταση χάρη σε πάχος τοιχώματος μόλις 0,05 mm
 • διαφανές & λείο
 • υλικό: φυσικό λάτεξ από καουτσούκ
 • ονομαστικό πλάτος: 60 mm

Το MISTER SIZE 60 διατίθεται στα ακόλουθα μεγέθη συσκευασίας:

3 προφυλακτικά
10 προφυλακτικά
36 προφυλακτικά

Μπορείτε να αγοράσετε τα προφυλακτικά μας MISTER SIZE 60 γρήγορα και εύκολα στα ακόλουθα καταστήματα:

Ισχυρό & έντονο - MISTER SIZE 60

Ένα ισχυρό πέος έχει πολλά πλεονεκτήματα - αν ξέρετε πώς να το χρησιμοποιείτε σωστά. Και φυσικά, η αντισύλληψη πρέπει επίσης να λειτουργεί χωρίς να σκέφτεστε κάθε φορά ότι το καλύτερό σας κομμάτι ασφυκτιά στο πολύ στενό προφυλακτικό. Με το MISTER SIZE 60 όλα ταιριάζουν απόλυτα και μπορείτε επιτέλους να επικεντρωθείτε πλήρως στα καλά συναισθήματα. Απολαύστε λοιπόν τη στιγμή και αφήστε τον εαυτό σας να παρασυρθεί σε δυσθεώρητα ύψη.

Άνετη εφαρμογή χάρη στο ατομικό μέγεθος προφυλακτικού

Ένα τέλεια προσαρμοσμένο προφυλακτικό μοιάζει με δεύτερο δέρμα. Δεν θα το καταλάβετε σχεδόν καθόλου και θα μπορείτε να απολαύσετε τις στιγμές που περνάτε όλοι μαζί. Αλλά για να το κάνετε αυτό, πρέπει πρώτα να βρείτε το σωστό προφυλακτικό. Κανένα πρόβλημα με το MISTER SIZE - γιατί εδώ μπορείτε να επιλέξετε το προσωπικό σας μέγεθος από ένα ευρύ φάσμα. Η διαφορά θα είναι μια ανακούφιση. Με ένα πολύ καλό προαίσθημα.

MISTER SIZE - 7 μεγέθη προφυλακτικού για καλύτερο σεξ

Τα επτά διαφορετικά μεγέθη προφυλακτικών από το MISTER SIZE κυμαίνονται από πλάτος 47 mm έως πλάτος 69 mm. Μια ευρεία γκάμα που σας προσφέρει τέλεια εφαρμογή και έντονη αίσθηση. Και μην ανησυχείτε για την εύρεση του σωστού μεγέθους. Με το MISTER SIZE Smart, τη μεζούρα MISTER SIZE ή το εύχρηστο Condom Sizer, θα ξέρετε σε χρόνο μηδέν.

Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να παραγγείλετε τα πρακτικά δοκιμαστικά μας σετ, το καθένα με τρία διαφορετικά μεγέθη που βρίσκονται το ένα δίπλα στο άλλο, για να ξεκινήσετε. Στην περίπτωσή σας, θα τα πάρετε στα μεγέθη 57 - 60 - 64.

Το MISTER SIZE 60 σε τρία διαφορετικά μεγέθη συσκευασίας

Είτε πρόκειται για ένα γρήγορο σεξ στο ενδιάμεσο, είτε για περιστασιακό σεξ είτε για την εντατική φάση της ερωτικής επιθυμίας - το σωστό προφυλακτικό είναι φυσικά πάντα διαθέσιμο στο σωστό μέγεθος συσκευασίας:

 • 3 τεμάχια - για πρακτική δοκιμή
 • 10 κομμάτια - για τις επόμενες ερωτικές σας νύχτες
 • 36 τεμάχια - το απόθεμα για τους αισιόδοξους και τους φειδωλούς ανθρώπους

Εάν γνωρίζετε ήδη το μέγεθός σας και έχετε μάθει να το εκτιμάτε, είναι καλύτερο να αγοράσετε μερικά πακέτα εκ των προτέρων. Τότε δεν θα χρειαστεί να παραγγείλετε ξανά σύντομα.

Αποδεδειγμένη ποιότητα

Το MISTER SIZE σας δίνει μια εντελώς νέα αίσθηση κατά τη διάρκεια του σεξ και ταυτόχρονα προσφέρει βέλτιστη ασφάλεια. Γιατί μόνο έτσι μπορείτε να αφεθείτε εντελώς κατά τη διάρκεια του έρωτα. Γι' αυτό όλα τα προφυλακτικά MISTER SIZE συμμορφώνονται με το πρότυπο DIN EN ISO 4074:2002 και υποβάλλονται σε προσεκτικές δοκιμές. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα πρότυπα ποιότητας που εφαρμόζουμε στις τέσσερις βασικές αρχές μας.

Τα προφυλακτικά MISTER SIZE δεν διατίθενται μόνο σε 7 διαφορετικά μεγέθη, ώστε κάθε άνδρας να μπορεί να βρει τον ιδανικό αντισυλληπτικό σύντροφο. Είναι επίσης λεπτότερα και επομένως πιο ευαίσθητα από τα συμβατικά προφυλακτικά.

Χαρακτηριστικά

Ονομαστικό πλάτος: 60 mm

ονομαστικό μήκος: 200 mm

Πάχος τοιχώματος (πάχος προφυλακτικού): 0,05 mm

Χρώμα: διαφανές

Σχήμα: κυλινδρικό, ιδανική εφαρμογή και εύκολο ξετύλιγμα, με δεξαμενή

Λιπαντικό: πολύ υγρό

vegan: ναι

Δοκιμασμένη ποιότητα

Δερματολογικά ελεγμένο και 100% ηλεκτρονικά ελεγμένο

Πιστοποίηση: CE 0120 / ISO 4074

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα πρότυπα ποιότητας που εφαρμόζουμε στις τέσσερις βασικές αρχές μας.

EAN στο εμπόριο:

Συσκευασία 3 τεμαχίων: 4260605480133 Συσκευασία 10 τεμαχίων: 4260605480140 Συσκευασία 36 τεμαχίων: 4260605480157

Το κύριο συστατικό των προφυλακτικών MISTER SIZE είναι το λατέξ. Αυτό λαμβάνεται από το καουτσούκ και επομένως είναι ένα καθαρό φυσικό προϊόν το οποίο, εκτός από το καουτσούκ, αποτελείται κυρίως από νερό, αλλά και σε μικρά μέρη από ρητίνες, πρωτεΐνες και μέταλλα.

Για την κατασκευή των προφυλακτικών MISTER SIZE χρησιμοποιείται μόνο πρώτης κατηγορίας φυσικό λάτεξ από προσεκτικά επιλεγμένους προμηθευτές. Η ένωση λατέξ περιέχει επίσης άλλα συστατικά που είναι υπεύθυνα για την καλή ελαστικότητα, την ασφαλή αντοχή στο σχίσιμο και την ευχάριστη ουδέτερη οσμή.

Πλήρης κατάλογος συστατικών των προφυλακτικών MISTER SIZE:

 • Cis-1,4-πολυισοπρένιο (φυσικό λάτεξ από καουτσούκ).
 • Διαιθυλοδιθειοκαρβαμικό ψευδάργυρο (επιταχυντής)
 • Φαινόλη, 4-μεθυλο, προϊόντα αντίδρασης με δικυκλοπενταδιένιο και ισοβουτένιο (αντιοξειδωτικό)
 • Διβουτυλοδιθειοκαρβαμικό ψευδάργυρο (επιταχυντής)
 • Οξείδιο του ψευδαργύρου (ενεργοποιητής βουλκανισμού)
 • Θείο (βουλκανιστικός παράγοντας)
 • Υδροξείδιο του καλίου (σαπούνι)
 • Λιπαρή αλκοόλη (σαπούνι)

Πληροφορίες σύμφωνα με τον κανονισμό για την ασφάλεια των προϊόντων (ΕΕ) 2023/988

Πληροφορίες κατασκευαστή

πιστοποιητικά

Οδηγίες χρήσης