Skip to main content

Χρήση ληγμένων προφυλακτικών: 23 εκπληκτικές συμβουλές από την καθημερινή ζωή

Αν αναρωτιέστε αν μπορείτε να εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε ληγμένα προφυλακτικά, ήρθατε στο σωστό μέρος. Εδώ θα μάθετε γιατί δεν είναι καλή ιδέα να χρησιμοποιείτε τα παλιά προφυλακτικά για σεξ και πώς μπορείτε να τα επαναχρησιμοποιήσετε αντ' αυτού.

Είμαστε σίγουροι ότι θα εκπλαγείτε με το τι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα προφυλακτικά.

Μπορούν τα ληγμένα προφυλακτικά να χρησιμοποιηθούν για σεξ;

Τα ληγμένα προφυλακτικά είναι γενικά ακόμα χρησιμοποιήσιμα και μη τοξικά, ανεξάρτητα από το αν έχουν λήξει εδώ και 1, 2, 3, 4 μήνες ή και περισσότερο. Αλλά και πάλι δεν πρέπει να τα χρησιμοποιείτε για σεξ, επειδή το λάτεξ γίνεται πορώδες με την πάροδο του χρόνου.

Αυτό σημαίνει ότι όσο πιο παλιό είναι το προφυλακτικό, τόσο μεγαλύτερος είναι ο κίνδυνος να σκιστεί κατά τη διάρκεια του σεξ. Επομένως, είναι προτιμότερο να αγοράζετε εγκαίρως νέα προφυλακτικά στο σωστό μέγεθος προφυλακτικού. και να τα αποθηκεύετεγια να αποφύγετε τα ατυχήματα με τα προφυλακτικά ατυχήματα με προφυλακτικά.

Πώς μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε τα παλιά προφυλακτικά αντ' αυτού;

Ευτυχώς, υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να επαναχρησιμοποιήσετε τα ληγμένα προφυλακτικά σας. Ακολουθούν τα 23 καλύτερα life hacks και ιδέες.

1. Αδιαβροχοποιήστε τα smartphones, τις φωτογραφικές μηχανές και άλλα πράγματα μέσα σε ένα προφυλακτικό

Πέσατε απροσδόκητα σε μια δυνατή βροχή; Ή θέλετε να τραβήξετε ωραίες υποβρύχιες φωτογραφίες; Ή σας έχουν καλέσει σε έναν αγώνα με νερό; Τότε μπορείτε εύκολα να προστατέψετε τις ηλεκτρικές σας συσκευές, τις τσάντες και τα διαβατήριά σας με ένα ληγμένο προφυλακτικό.

Απλώς ξετυλίξτε το προφυλακτικό, σκουπίστε το λιπαντικό αν χρειάζεται, βάλτε το αντικείμενο μέσα στο προφυλακτικό και δέστε το. Ακόμη και ένα smartphone μπορεί να εξακολουθεί να λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο.

2. Προστατέψτε τις πληγές και τα επιθέματα από το νερό με παλιά προφυλακτικά

Το βρώμικο νερό ή η υγρασία μπορούν εύκολα να προκαλέσουν μολύνσεις σε ανοιχτές πληγές αν έρθουν σε επαφή με αυτό. Μπορείτε να φτιάξετε γρήγορα έναν προσωρινό αδιάβροχο επίδεσμο με ένα ληγμένο προφυλακτικό.

Ξετυλίξτε το προφυλακτικό, κόψτε την άκρη του και στη συνέχεια τραβήξτε το πάνω από το προσβεβλημένο μέρος του σώματος.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Βγάλτε το προφυλακτικό το συντομότερο δυνατό, διότι ανάλογα με το σημείο του σώματος και το μέγεθος του προφυλακτικού, το προφυλακτικό μπορεί να εμποδίσει τη ροή του αίματος.

3. Υποστήριξη καρπού προφυλακτικού για το γραφείο ή το σπίτι

Εργάζεστε πολύ στον υπολογιστή και ο καρπός σας πονάει; Τότε μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε γρήγορα τα παλιά σας προφυλακτικά ως στήριγμα καρπού.

Απλά γεμίστε το προφυλακτικό με νερό ή άμμο, δέστε το σε έναν κόμπο και τοποθετήστε το κάτω από τον καρπό σας.

4. Χρησιμοποιήστε τα ληγμένα προφυλακτικά ως μπάλα άγχους για χαλάρωση

Έχετε πολύ άγχος επειδή οι πελάτες, οι συνάδελφοι, η οικογένεια, οι φίλοι ή οι γνωστοί σας αρέσκονται να σας σπάνε τα νεύρα; Τότε φτιάξτε μια μπάλα άγχους με τα ληγμένα σας προφυλακτικά.

Ανοίξτε το προφυλακτικό, γεμίστε το με άμμο ή ένα παρόμοιο υλικό και δέστε το. Μπορείτε ακόμη και να βάψετε τη νέα σας μπάλα άγχους, αν θέλετε.

5. βερνίκι παπουτσιών για να κάνετε τα παπούτσια σας να λάμπουν με τα λάστιχα.

Τα δερμάτινα παπούτσια ή σανδάλια σας είναι θαμπά και χρειάζονται απεγνωσμένα λίγη λάμψη πριν από την επόμενη εκδήλωση; Τότε ξεπακετάρετε γρήγορα το προφυλακτικό και τρίψτε τα παπούτσια. Το λιπαντικό τζελ θα τους δώσει μια φυσική και διαρκή λάμψη.

6. Χρησιμοποιήστε τα παλιά προφυλακτικά ως λάστιχο

Χρειάζεται να σφραγίσετε μια πλαστική σακούλα ή να συγκρατήσετε μερικά πράγματα και δεν έχετε λαστιχάκια στο σπίτι; Κανένα πρόβλημα! Απλά βγάλτε ένα παλιό προφυλακτικό, αφαιρέστε το λιπαντικό αν χρειάζεται και στη συνέχεια κόψτε το σε μικρές λωρίδες.

Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα λαστιχάκια του προφυλακτικού όπως τα κανονικά λαστιχάκια.

7. Ανοίξτε σφιχτά βιδωτά καπάκια με ληγμένα προφυλακτικά

Έχετε ένα βάζο ή άλλο δοχείο με βιδωτό καπάκι που απλά δεν μπορείτε να ανοίξετε; Σίγουρα θα λειτουργήσει με ένα ληγμένο προφυλακτικό.

Αποσυσκευάστε το προφυλακτικό, σκουπίστε το λιπαντικό αν χρειάζεται και στη συνέχεια τοποθετήστε το προφυλακτικό στο καπάκι. Η επιπλέον αντίσταση εγγυάται ότι θα καταφέρετε να ανοίξετε το δοχείο.

8. Επαναχρησιμοποιούμενα μαξιλάρια ψύξης προφυλακτικών και πακέτα ψύξης

Μπορείτε επίσης να φτιάξετε υπέροχα επαναχρησιμοποιήσιμα ψυκτικά μαξιλάρια και ψυχρές συσκευασίες από τα ληγμένα προφυλακτικά σας. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να ψύξετε τραυματισμούς ή τρόφιμα εν κινήσει.

Απλά γεμίστε το προφυλακτικό με κρύο νερό, δέστε το σε κόμπο και βάλτε το στην κατάψυξη για λίγα λεπτά ή ώρες, ανάλογα με το πόσο κρύο και σφιχτό το θέλετε.

9. Χρησιμοποιήστε τα ληγμένα προφυλακτικά ως αδιάβροχη κάλτσα ή γάντι

Δεν έχετε όρεξη να βρέξετε τα πόδια σας ή να χρειαστεί να φτάσετε σε ένα υγρό που προτιμάτε να μην αγγίξετε χωρίς γάντι; Τότε βγάλτε τα προφυλακτικά! Μπορείτε απλά να τα τραβήξετε πάνω από τα πόδια ή το χέρι σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Βεβαιωθείτε ότι δεν γλιστράτε εξαιτίας του λιπαντικού και αφήστε το προφυλακτικό στα πόδια ή τα χέρια σας μόνο για όσο το δυνατόν μικρότερο χρονικό διάστημα. Ανάλογα με το μέγεθος του προφυλακτικού, μπορεί να παρεμποδίσει τη ροή του αίματος. 10.

10. Επαναχρησιμοποιήστε τα ληγμένα προφυλακτικά ως σακούλες και υποκατάστατα σακούλας κατάψυξης.

Το φαγητό που περίσσεψε ή άλλα πράγματα πρέπει να μεταφερθούν ή να αποθηκευτούν και δεν έχετε πρόχειρη σακούλα ή σακούλα κατάψυξης; Τότε μπορείτε απλά να επαναχρησιμοποιήσετε ένα από τα ληγμένα προφυλακτικά σας. Απλώς γεμίστε το προφυλακτικό, δέστε το με έναν κόμπο και αποθηκεύστε το.

11. Χρησιμοποιήστε τα παλιά προφυλακτικά ως μπουκάλι πόσης έκτακτης ανάγκης εν κινήσει

Βρίσκεστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ή χρειάζεστε έναν τρόπο να μεταφέρετε πόσιμο νερό για άλλους λόγους; Τότε τα παλιά σας προφυλακτικά είναι οι τέλειοι συνεργάτες. Απλά γεμίστε το με νερό και δέστε το. Για επιπλέον προστασία, βάλτε το προφυλακτικό σε μια χοντρή κάλτσα για επιπλέον μαξιλάρι.

12. Φτιάξτε μια φωτιά με τα ληγμένα σας προφυλακτικά

Βρίσκεστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και πρέπει να ανάψετε φωτιά; Αυτό το life hack, θα σας βοηθήσει να το κάνετε όσο ο ήλιος λάμπει. Γεμίστε το προφυλακτικό με άφθονο νερό από μια κοντινή λίμνη νερού ή άφθονο χιόνι για να λιώσει και δέστε το.

Στη συνέχεια, απλώστε άχυρο, ξερό χορτάρι ή άλλο προσάναμμα από πάνω και τραβήξτε το γεμάτο προφυλακτικό χωριστά στα πλάγια. Αυτό θα πρέπει να σας δώσει μια αρκετά επίπεδη επιφάνεια στο πάνω μέρος και ένα εξόγκωμα στο κάτω μέρος. Όταν ο ήλιος περάσει μέσα από το φακό, θα εστιάσει και θα κάνει το προσάναμμα σας να καεί.

13. χρησιμοποιείτε παλιά προφυλακτικά για μαγείρεμα

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα παλιά σας προφυλακτικά για το μαγείρεμα. Ομολογουμένως, μια μάλλον περίεργη ιδέα, αλλά είναι εφικτή. Αν μιλάτε ιαπωνικά, υπάρχει ακόμη και ένα βιβλίο μαγειρικής για προφυλακτικά που μπορείτε να αγοράσετε.

14. επαναχρησιμοποιήστε τα ληγμένα προφυλακτικά ως διακοσμητικά για πάρτι και μπαλόνια

Χωρίς διασκεδαστικές διακοσμήσεις και μπαλόνια, κάθε πάρτι είναι αυτομάτως η μισή διασκέδαση. Αν δεν θέλετε να ξοδέψετε επιπλέον χρήματα γι' αυτά, μπορείτε να φτιάξετε διασκεδαστικά διακοσμητικά με προφυλακτικά.

Φουσκώστε τα, ζωγραφίστε τα, γεμίστε τα ή χρησιμοποιήστε τα με άλλους τρόπους. Το μόνο όριο είναι η δημιουργικότητά σας.

15. Χρησιμοποιήστε τα παλιά σας προφυλακτικά ως αναστολείς πόρτας

Θέλετε να σταματήσετε τις πόρτες σας από το να κλείνουν λόγω ρεύματος ή από το να χτυπάνε στους τοίχους; Τότε μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε τα παλιά σας προφυλακτικά ως αναστολείς πόρτας. Απλώς γεμίστε το προφυλακτικό με άμμο ή χώμα, δέστε το σε κόμπο και τοποθετήστε το μπροστά ή πίσω από την πόρτα.

Αν δεν κρατάει πια σωστά, μπορείτε να ξεπλύνετε τη σκόνη και θα είναι και πάλι σαν καινούργιο.

16 Ληγμένα προφυλακτικά ως βαρίδια χαρτιού

Φυσικά θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε μια πέτρα ή άλλο ακριβό βαρίδι, αλλά ένα βαρίδι από προφυλακτικά είναι πολύ πιο διασκεδαστικό και φθηνότερο.

Ξεπλύνετε το λιπαντικό του προφυλακτικού, γεμίστε το με άμμο, χώμα, βότσαλα ή άλλο υλικό, δέστε το και είστε έτοιμοι.

17. Φτιάξτε διασκεδαστικά παγάκια με τα ληγμένα σας προφυλακτικά

Αν θέλετε να εκπλήξετε τους καλεσμένους σας με κάτι ξεχωριστό, τα παγάκια από προφυλακτικά είναι μια διασκεδαστική και πρωτότυπη ιδέα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι άδεια ρολά χαρτιού υγείας, ληγμένα προφυλακτικά, νερό και έναν καταψύκτη.

 1. Τοποθετήστε τα ρολά έτσι ώστε το άνοιγμα να είναι πάνω στο τραπέζι ή να κοιτάζει προς το μέρος σας.
 2. Στη συνέχεια, βγάλτε τα προφυλακτικά και ξετυλίξτε τα λίγο πιο μακριά από το ύψος των ρολών χαρτιού τουαλέτας.
 3. Στη συνέχεια, κρεμάστε τα προφυλακτικά με την κλειστή πλευρά προς τα κάτω στα ρολά χαρτιού τουαλέτας και τεντώστε το προφυλακτικό πάνω από το ρολό.
 4. Τώρα θα πρέπει να είναι στερεωμένο έτσι ώστε να μπορείτε να το γεμίσετε με νερό.
 5. Όταν γεμίσετε τα προφυλακτικά με νερό, βάλτε τα στην κατάψυξη για μερικές ώρες.
 6. Όταν τα παγάκια είναι εντελώς σκληρά, μπορείτε να τα βγάλετε από το ρολό, να τα περάσετε κάτω από ζεστό νερό για ένα δευτερόλεπτο και στη συνέχεια απλά να τραβήξετε το προφυλακτικό.

Τελειώσατε.

18. Επαναχρησιμοποιήστε τα παλιά προφυλακτικά για αφαίρεση αλάτων

Το νερό δεν τρέχει σωστά από τη βρύση ή την κεφαλή του ντους ή πιτσιλάει προς όλες τις κατευθύνσεις; Τότε ήρθε η ώρα να αφαιρέσετε τα άλατα. Αν όμως δεν έχετε όρεξη ή δεν έχετε τη δυνατότητα να αποσυναρμολογήσετε ολόκληρη τη βρύση, μπορείτε επίσης να την αφαλατώσετε με προφυλακτικά.

Απλώς γεμίστε το προφυλακτικό με λίγο νερό, ξύδι ή κιτρικό οξύ και τραβήξτε το προφυλακτικό πάνω από τη βρύση. Τώρα στερεώστε το με μερικά λαστιχάκια και αφήστε το να μουλιάσει. Όσο πιο ισχυρό είναι το ξύδι σας, τόσο περισσότερο θα πρέπει να το αραιώσετε, ώστε να μην αποχρωματιστούν οι βρύσες σας.

19. να χρησιμοποιείτε ληγμένα προφυλακτικά ως σφεντόνα

Μπορείτε επίσης εύκολα να φτιάξετε μια πρακτική σφεντόνα από τα ληγμένα προφυλακτικά σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα προφυλακτικό, ένα χάρτινο ποτήρι και ένα μαχαίρι ή ένα ψαλίδι.

Αρχικά, ξετυλίξτε το προφυλακτικό και τραβήξτε το πάνω από το άνοιγμα του χάρτινου ποτηριού. Στη συνέχεια, γυρίστε το κύπελλο ανάποδα και κόψτε τον πυθμένα με το μαχαίρι ή το ψαλίδι. Τελειώσατε.

Μπορείτε τώρα να ρίξετε τα βλήματά σας μέσα από το άνοιγμα στο προφυλακτικό και στη συνέχεια να κρατάτε το χάρτινο ποτήρι και το προφυλακτικό ενώ τραβάτε το προφυλακτικό με το άλλο σας χέρι.

20. Επαναχρησιμοποιήστε τα ληγμένα προφυλακτικά ως δεσίματα μαλλιών

Αν έχετε μακριά μαλλιά και δεν έχετε πρόχειρο λαστιχάκι, μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε ένα παλιό προφυλακτικό για να φτιάξετε ένα γρήγορο λαστιχάκι. Ξετυλίξτε το προφυλακτικό, ξετυλίξτε το εντελώς και κόψτε το δαχτυλίδι στο άνοιγμα του προφυλακτικού.

Θα έχετε ένα λαστιχάκι για να φτιάξετε τα μαλλιά σας.

21. Χρησιμοποιήστε παλιά λάστιχα ως αντικατάσταση καπακιού

Υπάρχουν 2 παραλλαγές για αυτό το lifehack με τα προφυλακτικά. Η πρώτη είναι ότι παίρνετε το προφυλακτικό και απλά το τραβάτε πάνω από το άνοιγμα του δοχείου για να μην μπει τίποτα μέσα στο δοχείο.

Για τη 2η παραλλαγή, φουσκώνετε το προφυλακτικό, στη συνέχεια το τοποθετείτε στο άνοιγμα, πιέζετε δυνατά το προφυλακτικό με το 2ο χέρι σας και αφήνετε τον αέρα να βγει ταυτόχρονα. Αυτό θα προκαλέσει το κλείσιμο του προφυλακτικού γύρω από το άνοιγμα του δοχείου.

22. Επαναχρησιμοποίηση των προφυλακτικών ως αντιολισθητική επίστρωση

Αυτό το hack λειτουργεί σχεδόν όπως η 2η παραλλαγή του προηγούμενου κόλπου. Πρώτα ξετυλίγετε το προφυλακτικό, το ξετυλίγετε και αφαιρείτε το λιπαντικό. Στη συνέχεια, το φουσκώνετε και πιέζετε πάνω του ένα ποτήρι, για παράδειγμα, ενώ αφήνετε και πάλι τον αέρα να βγει. Αυτό σφίγγει το προφυλακτικό γύρω από το κάτω μέρος του ποτηριού και το εμποδίζει να γλιστρήσει.

23. Φτιάξτε ένα DIY νάνο με προφυλακτικό από παλιά προφυλακτικά

Μπορείτε να φτιάξετε όμορφες διακοσμήσεις για το σπίτι σας με αυτό το κόλπο ανακύκλωσης παλιών προφυλακτικών. Δείτε τι χρειάζεστε:

 • Προφυλακτικό
 • Πηλός χειροτεχνίας και μοντελισμού
 • Χωνί (μπορεί να φτιαχτεί από χαρτί)
 • Κλιπς ή/και σπάγκο
 • Χρώματα

Και κάπως έτσι θα φτιάξετε τον νάνο με το προφυλακτικό σας:

 1. Αποσυσκευάστε το προφυλακτικό και ξετυλίξτε το
 2. Πάρτε το χωνί σας και γεμίστε το προφυλακτικό με μπετόν χειροτεχνίας.
 3. Δέστε το προφυλακτικό και στερεώστε τον κόμπο με τον σφιγκτήρα ή ένα σπάγκο πάνω από το προφυλακτικό για να αποκτήσετε ένα σχήμα με αιχμή προς τα πάνω.
 4. Αφήστε το σκυρόδεμα να σκληρύνει για τουλάχιστον 24 ώρες.
 5. Αφαιρέστε το προφυλακτικό από το σκυρόδεμα.
 6. Χρησιμοποιήστε τον πηλό μοντελοποίησης για να σμιλέψετε περαιτέρω τον καλικάντζαρο. Για παράδειγμα, φτιάξτε μια μύτη, ένα φουστάνι για το καπέλο κ.λπ.
 7. Βάψτε τον καλικάντζαρο σύμφωνα με το γούστο σας.

Όταν στεγνώσει το χρώμα, μπορείτε να τοποθετήσετε το ξωτικό στο σπίτι ή στον κήπο σας. Εδώ μπορείτε να βρείτε ένα εκπαιδευτικό βίντεο από την Orion.

Συμπέρασμα - Επαναχρησιμοποιήστε τα παλιά, ληγμένα προφυλακτικά

Τα προφυλακτικά είναι απίστευτα ευέλικτα και μπορείτε να διασκεδάσετε πολύ με αυτά εκτός κρεβατοκάμαρας. Όταν κάνετε σεξ, δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε ληγμένα προφυλακτικά, επειδή γίνονται πορώδη και μπορούν γρήγορα να σπάσουν και να σκάσουν.

Έτσι, αν έχουν λήξει, βεβαιωθείτε ότι έχετε αγοράσει νέα προφυλακτικά στο σωστό μέγεθος για να αποφύγετε τα ατυχήματα με τα προφυλακτικά και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε τα παλιά προφυλακτικά αλλού.

Γνωρίζατε ότι το 88% όλων των ανδρών χρησιμοποιούν λάθος μέγεθος προφυλακτικού; Αν δεν ξέρετε ακόμα το μέγεθός σας, δείτε πώς θα βρείτε το ιδανικό μέγεθος προφυλακτικού σε 4 εύκολα βήματα.

Mister Size
Περισσότερα άρθρα

Κάντε περισσότερα από αυτό - με σεξουαλικές φαντασιώσεις στο προσωπικό σας κινηματογραφικό κεφάλι

Διαβάστε τώρα

Ένα σαν κανένα - τι σημαίνουν τα διαφορετικά σχήματα πέους

Διαβάστε τώρα

Οι άνθρωποι κάνουν λιγότερο σεξ σήμερα;

Διαβάστε τώρα