Skip to main content

Κάντε περισσότερα από αυτό - με σεξουαλικές φαντασιώσεις στο προσωπικό σας κινηματογραφικό κεφάλι

πέντε ιδέες για μια ολοκληρωμένη ερωτική ζωή

Μήπως η σεξουαλική σας ζωή πηγαίνει τόσο-όσο αυτή τη στιγμή και είναι καιρός για μια μικρή ώθηση; Θέλετε να δοκιμάσετε κάτι νέο - αλλά δεν ξέρετε πώς; Ή μήπως θέλετε απλώς να δημιουργήσετε μερικές αισθησιακές στιγμές μόνοι σας και να τις απολαύσετε στο έπακρο; Στη συνέχεια, ενεργοποιήστε το νοητικό σας σινεμά και αφήστε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από τις πιο κρυφές σας φαντασιώσεις. Εδώ θα βρείτε μερικές συναρπαστικές ιδέες και σκέψεις.

Είστε θυμωμένος με κάποιον ή δεν μπορείτε να ξεχάσετε; Πηγαίνω στον ψυχικό κινηματογράφο ...

Ο προσωπικός ψυχικός κινηματογράφος αξίζει απολύτως το βάρος του σε χρυσό - ακόμη και στην καθημερινή ζωή. Για παράδειγμα, όταν το νέο σας αφεντικό σας εκνευρίζει απίστευτα και φαντάζεστε να της ρίχνετε το smoothie σας στο κεφάλι. Ή όταν το λάστιχο του οδηγού του λεωφορείου σκάει την ώρα που είναι έτοιμος να φύγει μακριά σας. Στο μυαλό μας, τα πράγματα επιτρέπεται να κυλήσουν διαφορετικά για μια στιγμή και έτσι να γλυκάνουν τη μέρα μας. Είτε πρόκειται για μια μικρή φαντασίωση εκδίκησης είτε για σκέψεις για διακοπές περιπέτειας ενώ καθόμαστε σε μια βαρετή υποχρεωτική διάλεξη.

Και ο κινηματογράφος στο κεφάλι είναι επίσης πολύ ωραίος κατά τη διάρκεια του σεξ. Επειδή μας δείχνει ακριβώς τι μας ανάβει πραγματικά - πολύ περισσότερο από ό,τι σε οποιοδήποτε πορνό. Και μας βοηθάει να μπούμε καλύτερα ή απλά να ανεβάσουμε ταχύτητα. Αν δεν το έχετε κάνει ακόμα, δοκιμάστε το!

Ποιες ταινίες παίζουν στο μυαλό σας; - Οι πιο δημοφιλείς σεξουαλικές φαντασιώσεις

Μπορούμε να αποφασίσουμε εμείς οι ίδιοι ανά πάσα στιγμή τι παίζει στον κινηματογράφο του κεφαλιού μας. Χαρίστε λοιπόν στον εαυτό σας τις ταινίες που είναι διασκεδαστικές και σας κάνουν καλό. Όσον αφορά τον γαργαλιστικό ερωτισμό, υπάρχουν μερικές σεξουαλικές φαντασιώσεις που είναι πολύ δημοφιλείς. Αφήστε τους να σας εμπνεύσουν:

Σεξ με αγνώστους

Σε πολλούς ανθρώπους αρέσει να φαντάζονται ότι κάνουν σεξ δημοσίως - ίσως ακόμη και με μια μυστηριώδη νέα γνωριμία. Για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια μιας αυθόρμητης συνάντησης στο δρόμο σε ένα στενό, κατά τη διάρκεια του τζόκινγκ στο πάρκο ή στην τουαλέτα της ντίσκο. Δεν είναι περίεργο - άλλωστε, υπάρχει κάτι συναρπαστικά κακό σε αυτό, και μια απροσδόκητη περιπέτεια γενικά ακούγεται πολύ συναρπαστική. Το αν το θέλετε αυτό στην πραγματικότητα είναι μια άλλη ερώτηση. Αλλά είναι απολύτως συνιστώμενη ως μια μικρή ταινία για τον ψυχικό κινηματογράφο.

Μια περιπέτεια με κυριαρχία & αφοσίωση

Το αργότερο από τις "Αποχρώσεις του γκρι", τα παιχνίδια κυριαρχίας και δεσμών έχουν προκαλέσει μεγάλη επιθυμία και εκτός της σκηνής BDSM. Φανταστείτε πώς δίνετε τον εαυτό σας ολοκληρωτικά στον σύντροφό σας και αυτός αποφασίζει τι πρέπει να κάνετε. Ίσως ακόμη και δεμένη εντελώς ακίνητη σε μια αρκετά καυτή στάση. Εσείς αποφασίζετε πόσο μακριά θέλετε να πάτε ...

Σεξ με αστέρια ή "σεβαστά πρόσωπα

Μια καυτή ερωτική περιπέτεια με το αγαπημένο σας αστέρι, αφεντικό, καθηγητή ή λέκτορα είναι επίσης συναρπαστική. Όποιος κι αν σας έχει προκαλέσει απροσδόκητα συναισθήματα - στον προσωπικό σας νοητικό κινηματογράφο μπορείτε να αφήσετε ελεύθερη την επιθυμία σας και να απολαύσετε την περιπέτεια στις σκέψεις σας. Αυτό μπορεί να λειτουργήσει ακόμη και με το αφεντικό που πραγματικά μισείτε, όπως αποκάλυψε η 25χρονη Isa στο Cosmopolitan.

Το τρίο ή το ομαδικό σεξ

Το να σας παίρνουν πολλοί σύντροφοι ταυτόχρονα είναι στην πραγματικότητα μια αρκετά διαδεδομένη φαντασίωση. Ακόμη και αν οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα το δοκίμαζαν ποτέ στην πραγματικότητα. Αλλά τουλάχιστον η ιδέα του να χαϊδεύεσαι από πολλά χέρια και στόματα και να νιώθεις ταυτόχρονα όλες τις υπέροχες δυνατότητες κατά τη διάρκεια του σεξ... είναι κάπως καυτή!

Λοιπόν, οι φαντασιώσεις σας έχουν ήδη ξεφύγει μαζί σας; Στη συνέχεια αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο και απολαύστε την παράσταση ...

"Καθώς κλείνει η τελευταία αλυσίδα, συνειδητοποιώ ξαφνικά: δεν υπάρχει πλέον επιστροφή. Είμαι εντελώς στο έλεός του. Και ταυτόχρονα υπάρχει μέσα μου αυτή η αυθάδης περιέργεια: τι θα μου κάνει τώρα; Όλο μου το σώμα μυρμηγκιάζει και περιμένω με ανυπομονησία. Μοιάζει με μισή αιωνιότητα. Και όταν τελικά τα χέρια του γλιστρούν πάνω στους μηρούς μου, με διαπερνάει σαν ...".

Δεν πρέπει να έχω ένοχη συνείδηση αν σκέφτομαι κάτι άλλο κατά τη διάρκεια του σεξ; Και είναι οι φαντασιώσεις μου πραγματικά φυσιολογικές;

Φυσικά, όπως συμβαίνει με τόσα πολλά στη ζωή, συχνά υπάρχουν ανησυχίες σχετικά με τον προσωπικό χώρο του μυαλού: δεν είναι ασυνείδητο για τον σύντροφό μου αν σκέφτομαι κάτι άλλο κατά τη διάρκεια του σεξ; Ή ακόμα χειρότερα, για κάποιον άλλον;

Και βέβαια, μπορεί να νιώθουμε παράξενα - ίσως και λίγο σαν να απατάμε τον άλλον. Μέχρι να συνειδητοποιήσουμε γιατί ενεργοποιούμε τον κινηματογράφο στην αρχή: Για να ξεκινήσουμε και να αποκλείσουμε άλλες ανόητες σκέψεις. Γιατί σίγουρα είναι πιο ωραίο να ενδίδεις πλήρως σε καυτές φαντασιώσεις στο μυαλό σου από το να σκέφτεσαι το άγχος στο γραφείο ή την καθυστερημένη φορολογική δήλωση κατά τη διάρκεια του σεξ. Ή τι νομίζετε; Εφόσον αγαπάτε τον σύντροφό σας και δεν σκέφτεστε ήδη κάποιον άλλον, οι μικρές περιπέτειες στο μυαλό σας είναι απολύτως εντάξει. Στο τέλος, θα κάνετε και οι δύο καλύτερο σεξ.

Παρεμπιπτόντως, το ίδιο ισχύει και για τη φύση των φαντασιώσεών μας - όσο σκληρές ή παράξενες κι αν φαίνονται στην αρχή. Στον κινηματογράφο του μυαλού μας μπορούμε να ζήσουμε όλα όσα δεν θέλουμε να παραδεχτούμε στον εαυτό μας στην πραγματική ζωή. Δεν χρειάζεται να έχουμε ενδοιασμούς ή ένοχη συνείδηση. Ακόμη και φαντασιώσεις όπως ο βιασμός από διαρρήκτη είναι πολύ πιο συχνές από ό,τι νομίζουν οι περισσότεροι. Και αν βρίσκετε ιδέες που μπορεί να είναι αηδιαστικές για τους άλλους καυτές; Και λοιπόν! Εξάλλου, είναι ο κινηματογράφος του κεφαλιού σας και εσείς καθορίζετε το πρόγραμμα. Χωρίς ενοχλητικά ταμπού. Όσο τα ζώα και τα παιδιά μένουν έξω, σχεδόν όλα είναι εντάξει. Αφεθείτε λοιπόν στις κρυφές σας φαντασιώσεις και μην ανησυχείτε για το τι μπορεί να σκέφτονται οι άλλοι γι' αυτές. Συχνά έχουν τις δικές τους βρώμικες φαντασιώσεις που δεν θα αποκάλυπταν ποτέ.

"Όταν τελειώνει η διάλεξη, όλοι σηκώνονται και φεύγουν από το αμφιθέατρο. Ξαφνικά νιώθω ένα χέρι στο στήθος μου, που με αναγκάζει να σταματήσω απότομα. Έχω ακόμα μια λέξη να σου πω. Ο καθηγητής μας με κοιτάζει με αυστηρή έκφραση και τα πόδια μου ξαφνικά αισθάνονται μαλακά σαν βούτυρο. Πρόκειται για το δοκίμιο; Δεν έπρεπε να το γράψω τόσο προκλητικά. Αλλά μετά λέει: Μου άρεσαν πολύ αυτά που γράψατε. Και με έκανε περίεργο. Υπάρχει ακόμα ένα πράγμα που θα ήθελα να συζητήσω μαζί σας πιο διεξοδικά...".

Και αν η φαντασία από μόνη της δεν είναι αρκετή...;

Μερικές φορές θέλουμε να πάμε ένα βήμα παραπέρα και να δοκιμάσουμε τις σεξουαλικές μας φαντασιώσεις στην πραγματική ζωή. Δεν είναι τόσο δύσκολο - άλλωστε, υπάρχουν πολλοί άλλοι άνθρωποι που αισθάνονται το ίδιο. Μπορείτε να βρείτε τις κατάλληλες συμπαίκτριες για τις φαντασιώσεις σας στις πλατφόρμες γνωριμιών, αν επικοινωνήσετε με σαφήνεια τις επιθυμίες σας. Μερικές φορές μπορεί να συμβεί εντελώς απροσδόκητα στο μπαρ, στο σούπερ μάρκετ ή στην ίδια σας τη σχέση, μόλις τελικά ειπωθεί. Το μόνο σημαντικό είναι να συζητήσετε τα πράγματα εκ των προτέρων. Έτσι ώστε να είναι σαφές τι θέλετε και πού είναι τα όρια. Και στις φαντασιώσεις σας, μπορούν να πάνε κάτω από το τραπέζι, αλλά στην πραγματική ζωή, φυσικά, ισχύει πάντα το εξής: μην ξεχάσετε τα προφυλακτικά.

"Με τα μεγάλα του χέρια με αρπάζει και με πιέζει σταθερά στον τοίχο. Φιλιόμαστε ενώ εγώ ψάχνω το φερμουάρ του τζιν του και τελικά τον πιάνω. Αυτό που αισθάνομαι τότε με ευχαριστεί. Τραβάει το φόρεμά μου και διεισδύει μέσα μου. Πριν από λίγο φοβήθηκα ότι κάποιος μπορεί να μας παρακολουθεί. Τώρα η σκέψη αυτή με παρακινεί ακόμα περισσότερο...".

Mister Size
Περισσότερα άρθρα

Το καλό σεξ δεν χρειάζεται να είναι τέλειο

Διαβάστε τώρα

Το χάπι - πραγματικά ο σωστός τρόπος για να επιτευχθεί η ισότητα στο σεξ;

Διαβάστε τώρα

Προφυλακτικά και λιπαντικό - ώστε το σεξ να πηγαίνει ρολόι

Διαβάστε τώρα