Skip to main content

Αργό σεξ: Τι είναι, πώς λειτουργεί και ποια είναι τα οφέλη;

Το αργό σεξ είναι απλά βαρετό, αργό σεξ; Απολύτως όχι! Πίσω από το ελαφρώς παραπλανητικό όνομα κρύβεται μια χώρα θαυμάτων ερωτισμού, ηδονής και οικειότητας για άνδρες και γυναίκες. Και ακόμη και με προβλήματα στύσης και χωρίς στύση, μπορείτε να κάνετε αργό σεξ.

Περίεργος τώρα; Τότε καλή ανάγνωση!

Τι είναι το αργό σεξ;

Ο όρος αργό σεξ είναι κάπως παραπλανητικός, επειδή δεν πρόκειται απλώς για πιο αργό σεξ.

Το αργό σεξ έχει να κάνει πολύ περισσότερο με τη συνειδητή επιβράδυνση, με την οποία η πίεση για απόδοση και το κυνήγι του οργασμού φεύγουν από την κρεβατοκάμαρα για να κάνουν χώρο στην παθιασμένη απόλαυση και την αληθινή οικειότητα.

Ειδικά στις μέρες μας, τα πάντα πρέπει πάντα να είναι ταχύτερα, μεγαλύτερα και καλύτερα, και αυτή η στάση γλιστράει γρήγορα στην κρεβατοκάμαρα μαζί της. Αυτή η πίεση για απόδοση μπορεί να οδηγήσει τους άνδρες σε προβλήματα στύσης, τις γυναίκες να μην βιώνουν πλέον οργασμούς και το σεξ συνολικά να μην είναι ικανοποιητικό.

Το αργό σεξ έχει να κάνει με το να αισθάνεστε ξανά τον εαυτό σας, το σώμα σας και τον σύντροφό σας και να απολαμβάνετε το σεξ με ή χωρίς οργασμό.

Τι χρειάζεστε για αργό σεξ;

Βασικά, δεν χρειάζεστε τίποτα άλλο εκτός από τη θέληση να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο και (πολύ) χρόνο. Γιατί αυτό είναι το ζητούμενο:

Αφιερώνοντας χρόνο για χαλαρή απόλαυση και οικειότητα.

Για τους άνδρες, το προφυλακτικό είναι πολύ χρήσιμο, επειδή σας βοηθά να κρατήσετε περισσότερο. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το σωστό μέγεθος προφυλακτικού, ώστε να αισθάνεστε τα πάντα, να μη διαταράσσεται η ροή του αίματος και να μη χρειάζεται να ελέγχετε πάντα αν είναι ακόμα εκεί.

Βασικά, εσείς ή ο σύντροφός σας δεν χρειάζεστε στύση για να απολαύσετε αργό σεξ.

Πώς λειτουργεί το Slow Sex;

Το πιο σημαντικό πράγμα πρώτα:

Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος αργό σεξ.

Πριν ξεκινήσετε, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε απενεργοποιήσει ή απομακρύνει όλες τις πηγές παρεμβολών. Αυτό σημαίνει ότι τα smartphones, τα ξυπνητήρια, οι τηλεοράσεις, οι υπολογιστές και κατά προτίμηση ακόμη και το κουδούνι της πόρτας πρέπει να είναι κλειστά. Μπορείτε να γυρίζετε τα ρολόγια, να τα βγάζετε ή να τα βάζετε στην άκρη.

Πριν ξεκινήσετε, θα πρέπει να πάτε στην τουαλέτα, να πάρετε κάτι να πιείτε και να έχετε έτοιμες πετσέτες, ώστε να μη χρειάζεται να σηκώνεστε ενδιάμεσα.

Όταν είστε έτοιμοι, μπορείτε να βολευτείτε. Γδυθείτε ή ξαπλώστε γυμνοί ο ένας δίπλα στον άλλο, αρχίστε να χαλαρώνετε και να φτάνετε. Το πώς θα συνεχίσετε εξαρτάται από εσάς.

Μπορείτε να εξερευνήσετε αργά το σώμα σας με τα δάχτυλα ή τα χείλη σας, να δοκιμάσετε τι αισθάνεστε και να φιληθείτε για πολλή ώρα. Μπορείτε επίσης να αυξήσετε σιγά σιγά τη διέγερσή σας με απαλό μασάζ ή αγκαλιές.

Δοκιμάστε νέα αγγίγματα, αφήστε τα γνωστά μονοπάτια, αποφύγετε τις κλασικές ερωτογενείς ζώνες στην αρχή, πριν κρατήσετε ή χαϊδέψετε απαλά το πέος ή το αιδοίο του συντρόφου σας χωρίς πολλές κινήσεις.

Σας συνιστούμε να αφιερώσετε περίπου 30 έως 60 λεπτά για αυτό το μέρος.

Εάν η πίεση και το άγχος είναι οι λόγοι για τα προβλήματα στύσης, αυτή η φορά μπορεί να τα έχει ήδη εξαφανίσει. Ακόμα και αν εσείς ή ο σύντροφός σας δεν έχετε στύση, μπορείτε να συνεχίσετε με τα επόμενα βήματα και τις διαφορετικές στάσεις για να προσθέσετε ποικιλία στο παιχνίδι σας.

Και ακόμη και χωρίς στύση, το πέος μπορεί να εισαχθεί εάν είναι απαραίτητο. Για να το κάνετε αυτό, πιάστε το με το ένα χέρι από τον άξονα και με το άλλο από τη βάλανο, ενώ τραβάτε προς τα πίσω την ακροποσθία, αν υπάρχει. Στη συνέχεια, το πέος εισάγεται με τρόπο παρόμοιο με ένα μαλακό ταμπόν.

Διαφορετικά, μπορείτε να συνδεθείτε όταν είστε έτοιμοι ή έχετε όρεξη. Σε λίγο θα σας πούμε ποιες στάσεις είναι ιδιαίτερα κατάλληλες για αργό σεξ.

Μόλις συνδεθείτε, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να μην πέσετε σε παλιές συνήθειες. Να θυμάστε ότι το θέμα είναι να νιώθετε ο ένας τον άλλον και να αυξάνετε τη διέγερσή σας. Αυτό δεν απαιτεί (σταθερή) στύση ή συνεχή κίνηση.

Ποια είναι η καλύτερη στάση για αργό σεξ;

Όλες οι σεξουαλικές στάσεις που επιτρέπουν μεγάλη επαφή με το σώμα, οπτική επαφή και ρομαντισμό είναι ιδανικές:

Θέση ιεραποστολής

Μάλλον δεν χρειάζεται να σας εξηγήσουμε αυτή τη θέση. Είτε ο άντρας είτε η γυναίκα ξαπλώνει από πάνω. Αυτή η στάση είναι εύκολη και μπορεί να κρατηθεί για ώρες χωρίς καμία προσπάθεια. Εδώ μπορούν να ανταλλάσσονται φιλιά, χάδια και όλες οι άλλες μορφές αγάπης.

Θέση κουταλιού

Στη θέση του κουταλιού ξαπλώνετε και οι δύο στο πλάι. Ο άνδρας βρίσκεται, ελαφρώς μετατοπισμένος, από πίσω στον πισινό της και μπορεί έτσι να συνδεθεί μαζί της. Βρίσκεται στην ιδανική θέση για να τη χαϊδέψει.

Ο απογοητευμένος άγγελος

Ο απογοητευμένος άγγελος είναι παρόμοιος με τη στάση του κουταλιού. Η μόνη διαφορά είναι ότι και οι δύο σύντροφοι λυγίζουν τα πόδια τους και τα τραβούν προς τον κορμό.

Η παύση Zen

Στην παύση Ζεν, ο άντρας ξαπλώνει πλάγια στην πλάτη του με το ένα πόδι λυγισμένο για να γυρίσει ελαφρώς προς το μέρος της. Ξαπλώνει επίσης πλάγια, κοιτώντας τον και βάζει το ένα πόδι πάνω του και το γοφό του. Με αυτόν τον τρόπο μπορούν και τα δύο να ξαπλώσουν χαλαρά και να έχουν άφθονο χώρο για τρυφερότητα.

Το λουλούδι του λωτού

Για το λουλούδι του λωτού χρειάζεστε κάποια ευελιξία, αλλά είναι μια θαυμάσια οικεία και ευαίσθητη στάση στο σεξ. Πρώτα κάθεται σε χαλαρή θέση με σταυρωτά πόδια. Στη συνέχεια τυλίγει τα πόδια της γύρω του ενώ κάθεται αργά πάνω του και συνδέεται μαζί του. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε και οι δύο να απολαύσετε ο ένας τα βλέμματα και τα αγγίγματα του άλλου, σφιχτά αγκαλιασμένοι.

Μαγικό βουνό

Για αυτή τη θέση χρειάζεστε ένα σωρό μαξιλάρια και κουβέρτες. Στοιβάξτε τα έτσι ώστε να μπορεί να ξαπλώσει πάνω στο σωρό με το πάνω μέρος του σώματός της. Ο σωρός πρέπει να είναι τόσο σταθερός ώστε να μην καταρρέει με την παραμικρή κίνηση. Στη συνέχεια, ο άντρας ξαπλώνει πάνω της από πίσω, έτσι ώστε το πάνω μέρος του σώματός του να βρίσκεται στην πλάτη της και έτσι να συνδέεται μαζί της.

Το αποτέλεσμα είναι παρόμοιο με το Doggy Style, αλλά με περισσότερη επαφή με το σώμα και πιο άνετη τοποθέτηση.

Πώς διαφέρει το κανονικό σεξ από το αργό σεξ;

Στο κανονικό σεξ, η εστίαση είναι συχνά στον οργασμό. Όλοι πρέπει να κορυφώνονται όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, έντονα και συχνά.

Το αργό σεξ έχει να κάνει με το συναίσθημα, την οικειότητα και την τρυφερότητα. Οι οργασμοί είναι ευπρόσδεκτοι, αλλά όχι απαραίτητοι για να περάσετε όμορφα και ικανοποιητικά. Τα παγιωμένα πρότυπα και οι ρουτίνες μπορούν να σπάσουν και να αποκτηθούν νέες εμπειρίες.

Δεν είναι βαρετό το αργό σεξ;

Το αν το αργό σεξ είναι βαρετό ή όχι εξαρτάται από το άτομο. Το καλύτερο είναι να το δοκιμάσετε και να δείτε πώς σας φαίνεται. Ωστόσο, πολλοί εκπλήσσονται από το πόσο έντονο και ικανοποιητικό είναι το αργό σεξ, ακόμη και αν κανείς δεν είχε οργασμό.

Πολλοί εκπλήσσονται ακόμη περισσότερο επειδή έφτασαν στην κορύφωση χωρίς διείσδυση, επειδή η διέγερση από αυτό το είδος σεξ ήταν τόσο υψηλή.

Από πού προέρχεται το Slow Sex;

Ο όρος και η πρακτική του αργού σεξ προέρχεται από τη σεξοθεραπεύτρια και συγγραφέα Diana Richardson. Στο έργο της, έχει συνδυάσει τις αρχαίες κινεζικές και ινδικές φιλοσοφίες με τα σύγχρονα ευρήματα της σεξουαλικής επιστήμης και έχει γράψει πολυάριθμα βιβλία.

Το βιβλίο"Αργό σεξ - Βρίσκοντας χρόνο για την αγάπη" είναι ένα από αυτά. Σε αυτό το βιβλίο μοιράζεται ασκήσεις και εικόνες που μπορούν να σας βοηθήσουν να βιώσετε αγάπη, πάθος και ικανοποιητικό σεξ ακόμη και σε μεγάλη ηλικία.

Συμπέρασμα για το αργό σεξ

Όταν δοκιμάζετε το Αργό Σεξ, έχετε την ευκαιρία να μεταμορφώσετε τη σεξουαλική σας ζωή και τη συνεργασία σας και να ζήσετε μια εκπληκτική ερωτική περιπέτεια. Μπορεί να είναι μια ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά στον σύντροφό σας από ποτέ. Μπορείτε να σπάσετε το αιώνιο κυνήγι του οργασμού και να βιώσετε την αληθινή οικειότητα.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το τι πραγματικά κάνει καλό σεξ; Τότε διαβάστε το άρθρο μας με 5 συμβουλές για μια ικανοποιητική σεξουαλική ζωή!

Mister Size
Περισσότερα άρθρα

Τοποθέτηση προφυλακτικού σωστά - πώς να το κάνετε χωρίς να είναι ενοχλητικό

Διαβάστε τώρα

Φιλία+, μπερδέματα, ανοιχτή σχέση & πολυγαμία - τι συμβαίνει με τα σύγχρονα μοντέλα σχέσεων;

Διαβάστε τώρα

Δεν έχει σημασία πόσο μεγάλο ή μικρό - αγαπώ το πέος μου

Διαβάστε τώρα