Skip to main content

Οι 12 καλύτερες συμβουλές φλερτ για το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι είναι η καλύτερη εποχή για φλερτ. Οι μέρες είναι περισσότερες, οι νύχτες μικρότερες και οι άνθρωποι είναι γενικά πιο χαλαροί και ενθουσιασμένοι. Έτσι, αν ψάχνετε για ένα φλερτ, έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μαζί σας τις 12 καλύτερες συμβουλές φλερτ για το καλοκαίρι. Με αυτές τις συμβουλές είναι εγγυημένο ότι θα πετύχετε και θα διασκεδάσετε πολύ.

Ανεξάρτητα από το αν είστε ελεύθεροι ή σε μια δεσμευμένη σχέση

Με μια πρώτη ματιά, οι συμβουλές μας για φλερτ το καλοκαίρι μπορεί να φαίνονται ενδιαφέρουσες για τους εργένηδες που αναζητούν μια νέα γνωριμία, αλλά και τα ζευγάρια μπορούν να επωφεληθούν από αυτές. Με μερικές συμβουλές, ο σύντροφός σας σίγουρα θα χαρεί αν τις χρησιμοποιήσετε και φλερτάρετε λίγο μαζί του, γεγονός που θα κρατήσει τη σχέση σας φρέσκια και συναρπαστική:

 1. Τα σωστά ρούχα: Ντυθείτε καλοκαιρινά και casual, αλλά προσέξτε να μην είστε πολύ αποκαλυπτικοί.
 2. Χαμογελάστε και κοιτάξτε στα μάτια: Χαμογελάστε πολύ και διατηρήστε οπτική επαφή όταν μιλάτε σε κάποιον.
 3. Γλώσσα του σώματος: Δώστε προσοχή στη γλώσσα του σώματός σας και προσπαθήστε να φαίνεστε ανοιχτοί και φιλικοί. Δείξτε πόσο απολαμβάνετε το καλοκαίρι.
 4. Συζήτηση: Κρατήστε τη συζήτηση ζωντανή και ενδιαφέρουσα, αλλά αποφύγετε να μιλάτε πολύ για τον εαυτό σας ή μόνο για τον εαυτό σας.
 5. Δείξτε ενδιαφέρον: Δείξτε ενδιαφέρον για το άλλο άτομο και ρωτήστε το για τα χόμπι και τα ενδιαφέροντά του.
 6. Συγχαρητήρια: Κάντε κομπλιμέντα στο άλλο άτομο, αλλά προσέξτε να μην το παρακάνετε.
 7. Χιούμορ: Να είστε αστείοι και να προσπαθείτε να κάνετε τον άλλον να γελάσει.
 8. Δοκιμάστε κάτι καινούργιο: Πάντα θέλατε να κάνετε μια εκδρομή με τετράτροχο ή να δοκιμάσετε ένα νέο άθλημα; Το να δοκιμάζετε νέα πράγματα, όπως αθλήματα ή εκδηλώσεις δράσης, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε νέους φίλους! Είναι συχνά εύκολο να βρείτε ευκαιρίες για ένα μικρό φλερτ.
 9. Μείνετε αληθινοί στον εαυτό σας: Είναι σημαντικό να παραμένετε πάντα ο εαυτός σας και να μην προσποιείστε. Σε κανέναν δεν αρέσουν οι επιδειξιμανείς ή οι ψεύτες. Να είστε ειλικρινείς και αυθεντικοί, τότε μια καλή συζήτηση με το κατάλληλο άτομο θα γίνει συνήθως από μόνη της.
 10. Μείνετε αξιομνημόνευτοι: Συστήνεστε με το όνομά σας, ώστε να δημιουργήσετε μια μορφή εγγύτητας και εμπιστοσύνης και να μην είστε ο οποιοσδήποτε. Επιπλέον, μπορεί να σας θυμούνται και να σας θυμούνται περισσότερο.
 11. Ανοίξτε τα μάτια σας: Εκμεταλλευτείτε το καλοκαίρι και κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά όταν βγαίνετε έξω και συναντάτε νέους ενδιαφέροντες ανθρώπους για ένα φλερτ. Προσπαθήστε να έρθετε σε επαφή μόνο με τα μάτια σας, γιατί συχνά ένα βαθύ βλέμμα που ακολουθείται από ένα χαμόγελο είναι αρκετό για να τραβήξει την προσοχή. Μελέτες έχουν δείξει ότι πρέπει να διατηρείτε την οπτική επαφή για τουλάχιστον 2 δευτερόλεπτα, ώστε το άλλο άτομο να μπορεί να καταλάβει τις προθέσεις σας.
 12. Μην χάνετε το κουράγιο σας: Ακόμη και αν τα πράγματα δεν πάνε καλά, μην χάνετε το κουράγιο σας. Το φλερτ είναι ένα παιχνίδι και δεν χρειάζεται να μετατραπεί σε μια μεγάλη ερωτική σχέση. Δεν θα έχει επιτυχία κάθε προσπάθεια. Γι' αυτό μην το αφήσετε να σας χαλάσει την καλή σας διάθεση και απολαύστε το καλοκαίρι.

Με τις συμβουλές μας, είναι βέβαιο ότι θα περάσετε το καλοκαίρι του φλερτ με ευκολία. Αλλά να θυμάστε πάντα: Αν θέλετε να εμβαθύνετε μια γνωριμία, τότε να προσέχετε πάντα την ασφάλειά σας και να θυμάστε να έχετε πάντα μαζί σας τα κατάλληλα προφυλακτικά.

Αγοράστε προφυλακτικά τώρα

Mister Size
Περισσότερα άρθρα

Το καλό σεξ δεν χρειάζεται να είναι τέλειο

Διαβάστε τώρα

Το χάπι - πραγματικά ο σωστός τρόπος για να επιτευχθεί η ισότητα στο σεξ;

Διαβάστε τώρα

Προφυλακτικά και λιπαντικό - ώστε το σεξ να πηγαίνει ρολόι

Διαβάστε τώρα